Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 21.02.2012.
16:40 >> 23:29h
B92 A

Izručen Miloš Radisavljević Kimi

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je danas u Skoplju uhapšen jedan od vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević zvani Kimi, za kojim je Srbija raspisala poternicu radi izdržavanje zatvorske kazne. Makedonske vlasti isporučile su Srbiji jednog od vođa Partizanovih navijača, prenosi B92. Uhapšeni Radisavljević predat je srpskoj policiji na graničnom prelazu Tabanovci, pišu makedonski mediji.

Miloš Radisavljević Kimi
 

Dačić je rekao da je Radisavljević uhapšen u kafiću u centru grada oko 14 časova, u saradnji srpske i makedonske policije, kao i da je njegov identitet potvrđen na osnovu fotografija i priznanja.

On je istako da se trenutno razmatra modalitet ekstradicje uhapšenog Radisavljevića, o čemu će odlučciti makedonski nadležni organi.

Tokom noći u Centralnom zatvoru

 

Ministarka pravde Srbije Snežana Malović izjavila je večeras da se očekuje da jedan od vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević zvani Kimi tokom noći bude sproveden u Centralni zatvor u Beogradu.

 

Malovićeva je potvrdila da je u toku deportacija Radisavljevića koji je danas oko 14 sati uhapšen u jednom kafiću u Skoplju.

Radisavljević je u avgustu 2010. godine bio osuđen na 16 meseci zatvora zbog nasinlničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnisti novinarke Brankice Stanković.

Podsetimo, navijači su skandiranjem sa tribina stadiona FK Partizan izgovarali sledeću rečenicu: "Otrovna si kao zmija proći ćeš ko Ćuruvija". Oni šutirali i udarali u glavu lutku koja je predstavljala novinarku B92.

Apelacioni sud je 11. jula 2011. godine ukinuo deo presude koji se odnosi na ugrožavanje sigurnosti novinarke B92 Brankice Stanković. Po nalazu Apelacionog suda, reči pesama koje je pevao predstavljaju grubo vređanje ličnosti Brankice Stanković i ugrožavaju spokojstvo građana.

U delu presude koja se odnosi na ugrožavanje sigurnosti Brankice Stanković, naveo je Apelacioni sud, nisu izneti jasni i ubedljivi razlozi zbog kojih se smatra da je Radisavljević izvršio krivično delo na način koji mu se optužnicom stavlja na teret.

Apelacioni sud je naložio ponovno suđenje o tome.

Radisavljević je optužen i za paljenje beogradske Bajrakli džamije u martu 2004. godine.

POVEZANE VESTI

Utorak 21.02.2012. 20:49
Пустите бре човека само је бранио СРБСТВО!!!!!
Utorak 21.02.2012. 19:17
Pa kako si samo smeo nakon progroma Srba, da palis Dzamiju, stvarno sramota.
Utorak 21.02.2012. 21:46
Ovi novouhapseni kriminalci nikakve stete obicnom gradjaninu nikad nisu doneli,ako su krali i reketirali nas obicne smrtnike nisu dirali. Ako ovo predstavljate borbom protiv kriminala i korupcije na pogresnom ste putu. Mnogo vece koristi bi imao svako od nas da pohapsite obicne dzeparose negoli nekog Vuka, Kimija.....oni mozda novopecenim bogatasima prave probleme a obicnom narodu nikako.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online