Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 09.01.2010.
17:56
Vesti A

Strava u Medaku: Satarom kasapio zbog psa!

Beogradska policija uhapsila je Miloša Z. (23) jer je satarom udario po glavi komšiju Nikolu L. (44) posle svađe oko kučića!

Strava u beogradskom naselju Medaković

Nikola je pokušao da odbrani oca Radomira (74) i njegovog pekinezera od rotvajlera Miloša Z, ali je on iz jakne izvadio sataru i udario Nikolu po glavi, nanevši mu ranu dugu osam centimetara!

Nikola je prevezen na VMA, gde je utvrđeno da je rana, srećom, lakše prirode. Prema nezvaničnim informacijama iz policije, međutim, on je imao puno sreće jer je Miloš Z. toliko silovito zamahnuo satarom da je samo okrznuo Nikolinu glavu.

Isti izvori objašnjavaju da je Radomir L. šetao svog pekinezera ispred zgrade u kojoj stanuje. Tada je naišao Miloš Z, koji je šetao svog osmomesečnog rotvajlera bez povoca. Rotvajler je odjednom skočio na pekinezera, pa je njegov vlasnik štapom pokušao da odbrani ljubimca. U tom trenutku iz zgrade je izašao Radomirov sin Nikola.

Uviđaj: Miloš Ž. brzo uhapšen
 


Odmah je dotrčao da odbrani oca i psa od razjarenog rotvajlera. Izbila je svađa, a onda je Miloš Z. nasrnuo na Nikolu. Prvo ga je nekoliko puta pesnicom udario u glavu, a zatim izvukao sataru, koju je nosio ispod jakne, i udario ga u glavu.

Ekipa Hitne pomoći brzo je došla i prevezla Nikolu na VMA, gde su lekari konstatovali veliku posekotinu na glavi. Za to vreme, očevici obračuna rekli su policajcima da su videli kako napadač beži pored obližnje osnovne škole prema zgradi u kojoj stanuje. Patrola ga je pronašla u njegovom stanu i uhapsila. U stanu je pronađena i satara kojom je napao i povredio Nikolu L.

Stanari zgrade ispred koje se dogodila tuča kažu da je Miloš Z. dobro poznat svima u naselju. Oni nisu iznenađeni onim što se dogodilo jer je, kako kažu, njihov komšija nasilne prirode.

"On se lečio u bolnici "Laza Lazarević". Mislim da je tamo proveo više od godinu dana. Dok nije bio tu, živeli smo u miru. Ranije je imao običaj da stvari iz stana izbacuje kroz zatvoren prozor. Znao je da presreće ljude na ulici i preti im. I sada se ista stvar dogodila. Mislio sam da će da ubije Nikolu i prava je sreća što ga nije pogodio posred glave", uznemireno priča jedan od komšija.

Lobanja izdržala


Lekari VMA potvrdili su da je Nikola zbrinut u ovoj ustanovi zbog "posekotine mekog tkiva".
"Pacijent je zbrinut, rana je očišćena i previjena, a kako nije bilo povrede kostiju, nije bilo potrebe za bolničkim lečenjem i on je pušten kući", rečeno je na VMA.

 

Napadao i nožem


Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni Miloš Z, osim komšijama, i policiji je poznat po nasilničkom ponašanju. Kako saznajemo, pored napada na Nikolu L, on se sumnjiči i da je pre mesec dana s nožem u ruci upao u stan u naselju Medaković i vlasniku pretio da će ga izbosti.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online