Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 08.02.2012.
11:04
telegraf.rs A

Svukao se go i jurio devojčice po ulici

Slobodan K. (35), otac dvoje dece, u niškom naselju Pantelej svukao je pantalone i onanisao naočigled desetogodišnje i 12-godišnje devojčice! Zbog sličnog krivičnog dela Slobodan je osuđivan pre osam godina, ali je iz zatvora izašao posle samo tri godine.

Slobodan K. (35) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljenih polnih radnji, saopštila je niška policija. On se sumnjiči da je trećeg februara u ulici Gornjomatejevačkoj u niškom naselju Pantelej svukao pantalone i onanisao naočigled sestara starih deset i dvanaest godina!

Devojčice bežale, a muškarac spuštenih gaća ih jurio i pokazivao se

Prestravljena deca su obavestila roditelje, a oni su pozvali policiju, pa je osumnjičeni iste večeri uhapšen i priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Nišu, koji mu je odredio pritvor do osam dana.

Slobodan je prišao devojčicama, koje su se sankale ispred svoje zgrade, skinuo pantalone i počeo da masturbira. Deca su pokušala da ga izbegnu, jedna od njih je stavila ruke na lice, ali je on uporno trčao ispred nje i pokazivao joj se. One su utrčale u zgradu i požalile se majci na manijaka.

"Ćerka je kazala da je neki čovek skinuo pantalone pred njima. Mislila sam da je neki pijanac, nisam ni slutila o čemu se radi. Muž je odmah istrčao na ulicu za njim, pozvali smo policiju i taj čovek je uhapšen. Deca su uznemirena, pa spavam s njima u sobi. Govorim im da su bezbedne, ali ne uspevam da ih smirim. Strašno je da im se to desilo, i to ispred kuće", kaže majka napadnutih devojčica.

Miodrag Grujović, portparol Osnovnog suda u Nišu, saopštio je da je osumnjičenom određen pritvor kako delo ne bi ponovio.

"Već u petak će protiv njega biti podnet optužni predlog za krivično delo nedozvoljenih polnih radnji. Takođe, odredićemo i veštačenje njegovog duševnog stanja, kako bismo utvrdili da li je bio uračunljiv u vreme izvršenja dela", kazao je Grujović.

Slobodan K. je zbog sličnog krivičnog dela već osuđivan. On je jula 2004. u Leskovcu izvršio seksualni napad na jednu devojčicu i tom prilikom je lakše povredio. Tamošnji Okružni sud osudio ga je na četiri i po godine zatvora zbog krivičnog dela obljube ili protivprirodni blud s licem koje nije navršilo 14 godina, ali je Vrhovni sud kaznu smanjio na tri godine, pa je Slobodan iz zatvora izašao januara 2010.

Slobodan, inače oženjen i otac dvoje dece, priznao je delo i izjavio da ima neodoljiv nagon za svlačenjem pred maloletnicama.

POVEZANE VESTI

Sreda 08.02.2012. 12:42
KAKO JE POCELO I TAKVI CE DA PRAVE PARADU JBT!
Sreda 08.02.2012. 11:51
Zar ne postoji i za to neka hemija, 100 mu muka??? Rusi sve lepo rešavaju, a mi se ubismo izbegavajući njihove primere.
Sreda 08.02.2012. 12:24
Kad bi covek mogao svoju decu da pripremi na ovakve situacije, kako bi se u slucaju opasnosti bolje snasla. Ali kako?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online