Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 30.01.2012.
14:17
telegraf.rs A

Probili zid između ćelija CZ-a pa noćima orgijali

Grupa maloletnih pritvorenika uspela je da probije zid koji ih je delio od ženske sobe, a potom su organizovane "noćne aktivnosti" maloletnih muških i ženskih pritvorenika. Dešavanja je čuvarima prijavila najstarija cimerka, za koju niko nije bio zainteresovan, objavio je portal telegraf.rs!

Sve devojke iz sobe učestvovale u orgijama, sem najstarije koju niko nije hteo

Grupa maloletnih pritvorenika u beogradskom Centralnom zatvoru pre nekoliko dana uspela je da probije zid koji ih je delio od ženske sobe, posle čega su noćima orgijali sa damama, sve dok ih nije prijavila najstarija pritvorenica.

Kako otkriva izvor telegrafa.rs unutar zatvora, dame su od početka znale za plan njihovih kolega sa druge strane zida, i spremno su ih dočekale. Iz ženske sobe su noćima dopirali uzdasi i jecaji…


"Međutim, jedna starija gospođa, za koju niko iz muške sobe nije bio zainteresovan, i koja se žalila da zbog 'bluda u sobi' ne može da spava, prijavila je ceo slučaj zatvorskim čuvarima, posle čega je rupa zatvorena, a akteri orgija su porazmeštani po drugim sobama", rekao je sagovornik telegrafa.rs.

Iako ovo nije prvi slučaj probijanja zida, prvi put se desilo da je rupa otkrivena posle izvesnog vremena, mnogo kasnije nego u ranijim slučajevima.


"Očigledno da su se zainteresovane strane i iz muškog i iz ženskog bloka baš potrudile da sačuvaju svoju tajnu", rekao je izvor portala telegraf.rs.


Pritvorenicima su posao olakšali trošni zidovi u starom zdanju CZ. Kopali su i rukama i nogama, bušili zidove polomljenim šipkama od kreveta i svime što im je palo pod ruku. Preko dana rupu u zidu pokrivali su garderobom, paketima, hranom…

Na kraju je Uprava CZ-a, po dojavi, zakrpila rupu i razmestila stanare po sobama. Jedna od pritvorenica u ženskoj sobi, kako Telegraf saznaje, bila je i gospođa koja se u javnosti proslavila po seriji prevara koje je počinila s obe strane zatvorskih zidina.

Reč je o ženi koja je prevare vršila predstavljajući se svojevremeno kao rođaka i prijateljica Zvezdana Jovanovića, kao zamenik nekadašnjeg specijalnog tužioca Jovana Prijića ili kao njegova supruga. Bila je i u ulozi supruge Radeta Markovića, bivšeg šefa Državne bezbednosti, žene ministra Rasima Ljajića, kao i kume Mila Đukanovića.

Ponedeljak 30.01.2012. 14:48
Bila bi slaba vajda i od te demokratije ko će kresnuti babu, jer, dok bi se oni dogovorili čuvari bi dotle otkrili rupu u zidu! Ovako, dobro su iskoristili vreme koje im je bilo na raspolaganju, pa ko je omastio brke - omastio!
Ponedeljak 30.01.2012. 14:52
Lako nama da pametujemo, koji nemamo pojma kako je u zatvoru...počnu ljudi da grebu rukama i nogama, samo da bi - opštili! Gde je sad Ozrenac? ;))))
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online