Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 27.01.2012.
10:54
Vestionline A

Porodica Taton nezadovoljna odlukom suda

Porodica tragično nastradalog francuskog navijača Brisa Tatona nezadovoljna je odlukom Apelacionog suda da prepolovi kazne osuđenima za njegovo ubistvo, izjavio je advokat porodice Slobodan Ružić, ali je dodao da porodica, ipak, prihvata odluku srpskog pravosuđa, prenose beogradski mediji.

Bris taton preminuo je od povreda koje su mu naneli navijači u centru Beograda
 


"S obzirom da je Apelacioni sud ostao kod kvalifikacija da se radi o teškom ubistvu, ja bih hteo da ukažem da je osam od dvanaest okrivljenih dobilo kaznu ispod minimuma, minimum je 10 godina zatvora, a čak pet njih je dobilo kaznu od 7 godina zatvora, što je maksimalno ublaženje kazni", rekao je Ružić za B92.

Prema njegovim rečima, kazna se može ublažiti samo kad postoje naročito olakšavajuće okolnosti.

"Mene interesuje koje su to naročito olakšavajuće okolnosti koje postoje kod ovih okrivljenih", upitao je Ružić.

On je dodao da smatra da se ovako šalje loša poruka, pošto se "očigledno radi o kompromisnoj presudi, jer ako neko nije kriv, ako nema dovoljno dokaza, on mora biti oslobođen, a ako je kriv za teško ubistvo - kazne moraju biti više".

Apelacioni sud u Beogradu, 26. januara je doneo odluku da se prepolove kazne osuđenima za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona, saznaju beogradski mediji.

POVEZANE VESTI

Petak 27.01.2012. 11:25
Ovo je tesko prokomentarisati........!! Postoje neke,indicije da neki koji su osudjeni,mozda i nisu krivi.......? Da je sud morao onda u ono vreme da na brzinu deluje,pritisnut svetskom javnoscu.....? kao i da je jos toga,nejasno......? Mada su to sve nagadjanja,ali sta ako tu ima istine ? Kao i da li su prave ubice,zaista osudjene.......?
Petak 27.01.2012. 11:48
Normalno da su nezadovoljni ali i da su ostale te kazne njihovog sina nista ne bi vratilo...nezadovoljni su i roditelji ovih koji su u zatvoru ako nije dokazano da je njihv sin bas direktno ucestvovao u tom incidentu...sve u svemu nesto ruzno sto nikad ne bi trebalo da se ponovi nikome..ali kako stvari stoje tesko da nece..usijanih glava ima toliko da je svaki mlad covek koji je na utakmicu dosao iskljucivo zbog sporta u velikom riziku...nije lako roditeljima sasvim sigurno...
Petak 27.01.2012. 12:43
mladic je podlegao povredama, to je stvarno tragicno, priznajem, koliko su napadaca ucestvovalo u to, nije jasno, zar treba ih smestiti 200 godine na robiju ? gde to jos ima u svetu sem u americi ? da se to desilo srbinu u francuskoj, verujte ne bi francuz dobio toliku robiju za stranca pogotovo za srbina, Taton nije zasluzio smrt a nemozete ni napadace osuditi na tu istu smrt. Ostatak zivota ce oni nositi taj gubitak tudjeg zivota na svojoj dusi jedino ako su bas divljaci onda boze moj ...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online