Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 26.11.2011.
21:45
Vestionline A

Četvoro povređeno, 18 uhapšeno na ''Večitom derbiju''

Četiri lica su povređena, a 18 je privedeno, među kojima i tri maloletnika, zbog remećanja javnog reda i mira na večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Uoči početka utakmice fudbalskih klubova Crvena Zvezda i Partizan, grupa navijača sa južne tribine "Marakane" gađala je bakljama i stolicama navijače na istočnoj tribini, a dalje nasilje sprečila je žandarmerija koja je odmah intervenisala, javljaju beogradski mediji.

Žandarmerija brzo reagovala i zaustavila dalje nasilje

U MUP-u je rečeno da je na severnu i južnu tribinu uneseno dosta pirotehničkog materijala.

Na popularnom "jugu" okupljaju se najvatreniji navijači FK Partizan, koje predvodi navijačka grupa "Alkatraz", dok su njihovi rivali za "prevlast" na tribini, takozvani "Zabranjeni", najavili da će se okupljati na istočnoj tribini stadiona u Ljutice Bogdana.

Prvi sukobi između navijača koji podržavaju dva najpopularnija i najtrofejnija kluba u Srbiji, počeli su još sinoć u Makedoniji. Makedonski mediji su objavili da su se dve grupe navijača Crvene zvezde i Partizana potukle noćas u međunarodnom vozu na stanici u Kumanovu.

Prema prvim policijskim izvještajima, oko 20 navijača ušlo je sinoć oko 21.00 čas u voz u Skoplju, na put na derbi dva tima u Beograd, a tuča je izbila sat posle ponoći, kada je u voz u Kumanovu upala druga grupa od 16 navijača sa bejzbol palicama.

U sukobu je, kako se navodi, lakše povređeno nekoliko lica, polomljena su tri prozorska stakla na vozu i pričinjena materijalna šteta na enterijeru. Policija radi na utvrđivanju identiteta preostalih 14 navijača koji su ušli u voz na stanici u Kumanovu.

POVEZANE VESTI

Subota 26.11.2011. 22:16
Navijaci...ma koji bre crni navijaci,sve je to najveci olos i sljam,dodju alkoholisani i nadrogirani i njihov je cilj da se tu isprazne,izdivljaju,ispolome sve sto mogu...nema tu nikakvog navijanja. Jadni su ovi policajci sa kakvom sve stokom i bagrom moraju da imaju posla.
Subota 26.11.2011. 23:25
Уууу јбт, па ово је било "ватрено" као у смедеревској жељезари! Добро је само кад је мирно и распевано било на концерту Едина Дервишхалидовића. Браво јунаци, браво делије! Узданице наше! Имам се рашта Србином звати.
Subota 26.11.2011. 22:53
budaletine a ne navijači! šta oni umišljaju da su likovi iz jeftinih holiwudski filmova?pa bar nek gledaju te filmove do kraja da vide kako završe.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online