Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 22.11.2011.
07:08
Vesti A

Monstrum na sudu zbog ubistva deteta

Državno tužilaštvo u Feldkirhu podiglo je optužnicu protiv Milosava Maletića (26), iz Forarlberga, koja ga tereti da je ubio trogodišnjeg Kejna. Sudski psihijatar Rajhard Haler je u ekspertizi napisao da je Maletić osoba visokog stepena duševne poremećenosti.

Milosav Maletić

Prema navodima optužnice, Maletić je 8. januara u Forarlbergu istukao do smrti Kejna, sina svoje devojke Aleksandre N. (26).

On je u istrazi priznao da je dete tukao i dan pre smrti, što je tada potvrdio njegov dodeljeni advokat Edgar Fejt.

On je tada ispričao da mu je Maletić rekao da je to učinio jer je Kejnu i njegovom šestogodišnjem bratu Emilijanu bilo zabranjeno da odlaze u kuhinju zbog noževa, kao i zbog opasnosti da se iz kuhinje, preko terase, popnu na krov kuće.

Emilijan i Kejn stalno su kršili tu zabranu. Maletić je priznao da je malog Kejna tukao 7. i 8. januara rukom, a pošto nije bio zadovoljan rezultatima prihvatio se aluminijumske drške metle.

Maletić je ranije, kako se navodi, udario Kejnovog brata Emilijana.

Strašna smrt: Mali Kejn

Kobnog 8. januara, Maletić je posle večere okupao trogodišnjeg Kejna i obukao mu pidžamu. Nakon pranja zuba, Kejn je otišao u spavaću sobu i onesvestio se u krevetu.

Tada je Maletić pozvao Hitnu pomoć i obavestio ih da dete ne daje znake života. Kad su lekari došli, Maletić im je rekao da je dečak pao niz stepenice i tako se povredio.

Reanimacija, na žalost, nije uspela i lekari su konstatovali da je mali Kejn izdahnuo.
Istraga protiv Kejnove majke Aleksandre N. za povredu roditeljske brige nija završena.

Kratko bekstvo

 

U trenutku kad su lekari došli u stan, Maletić se još nalazio tamo, ali je pobegao pre dolaska policije. Samo nekoliko dana kasnije uhapšen je u Švajcarskoj i potom izručen Austriji gde sada čeka suđenje.

POVEZANE VESTI

Utorak 22.11.2011. 09:23
monstrum.zasluzuje da zavrsi isprebijan u zatvoru. ovaj jadni malisa je sada u Carstvu Bozjem sa Andjelima
Utorak 22.11.2011. 09:13
kako se nije dosad sam ubio...nema savesti...zasto i tu kuju od majke ne kazne?..toliko joj je k bio vazan da je svoju decu prepustila divljaku i zlocincu...ma ona mi je jos najgora... pljunula bi je kad bi je videla...moram da budem prosta koliko sam besna na te nazovi majke...
Utorak 22.11.2011. 15:55
И монструма Милосава и Александру (не могу је назвати мајком,јер то није!) опремити букагијама (јел се тако називају окови око ногу,са куглом?) и отпремити у какав рудник или каменолом до краја њихових живота! Свака друга казна,била би им награда!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online