Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 16.11.2011.
11:52
Blic A

"Strpaću Nebojšu u zatvor kad se psihički oporavim"

TV voditeljka Ljubinka Buba Dobrosavljev (33), koja tvrdi da je nedavno bila žrtva nasilnog ponašanja svog dečka Nebojše, zbog čega je izgubila bebu, na TV Pink je izjavila da je pod psihoterapijom, kao i da će, čim se psihički i fizički oporavi, otići u sudnicu i staviti tačku na Nebojšinu slobodu.

Buba Dobrosavljev: I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim
 

- Nebojša je ušao u moj život i za kratko vreme mi je naneo veliku patnju. Ponela sam ovde svu medicinsku dokumentaciju! Trudnoća je potvrđena u Budvi, gde smo bili na letovanju. Snimak (sa ultrazvuka) ne želim da pokazujem. On je bio prisutan tokom tih pregleda - rekla je Buba. 

Napao me, pala sam na stomak, udarao me po glavi

Na pitanje da li je Nebojšu provocirala nečim da bi je fizički napao, Buba je odgovorila da joj se on "jako dopao".

- Bio je šarmantan. Došlo je do trudnoće. Htela sam da verujem da će sve biti u redu, iako smo se malo poznavali. Ali sam još na moru shvatila da je nervozna i labilna osoba. Nesigurna. Ništa u životu nije uspeo da dovrši do kraja. A stalno je ponavljao da je savršeno psihički zdrav. U sedmoj nedelji trudnoće postao je agresivniji. Nije bio sposoban da se nosi sa činjenicom da će postati otac. Odlučila sam da odem sa mora, jer je, na primer, insistirao da se vozim motorom, što mi je bilo zabranjeno zbog trudnoće. Htela sam kući, ali se on nije složio. Moja majka se umešala i uspela je da ga nagovori da me pusti. Došla sam da razmislim šta ću dalje - objasnila je Buba.


TV voditeljka je izjavila da je, nakon što se i Nebojša vratio sa letovanja, ipak pristala da živi sa njim.


- Počinjemo da živimo zajedno i tu nastaju problemi. Saopštila sam mu da ne mogu da živim u prostoru gde smo živeli, jer tu nije bilo ni bele tehnike, niti mogućnosti da se hranim kao trudnica. Njegovo stanje se pogoršavalo, a ja sam bila izolovana, bez interneta i telefona. Osećala sam se loše i rešila sam da ga ostavim, rekavši da idem kod majke dok ne nađemo rešenje. Tada me je napao. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome... Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: "Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u!" On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim - uz suze je rekla Ljubinka Dobrosavljev.


Antidepresivi su moj vid borbe za oporavak

Ljubinka Dobrosavljev je dodala da sada uzima antidepresive koji su joj "vid borbe za oporavak."


- Nebojša će biti na slobodi dokle god se psihički i fizički ne oporavim. Kada budem spremna, otići ću u sudnicu, gde ću reći i Nebojšino prezime. Žao mi je što osoba sa kojom sam bila govori kako nisam bila trudna i da imam psihičke probleme - objašnjava Buba.


Ona je na kraju svoje ispovesti rekla da nije ni sanjala da se iza šarmatnog i milog dečka krije nasilnik, kao i da nije kriva za njegovo ponašanje.

- Nebojša nije odavao utisak nasilnika. Bio je benigan, mio i šarmantan. Pokazao je da je slabić koji je uplašen od života i od uloge roditelja koja ga je očekivala. Ne mogu da budem kriva za Nebojšino ponašanje. Mogu samo da se pitam zašto se to sve meni dogodilo?! Ne želim nikakvo sažaljenje, želim samo da apelujem na žene koje su se našle u sličnoj situaciji da ne ćute i da ne trpe - zaključila je Buba.

Sreda 16.11.2011. 17:13
Neko pornicima skrece paznju na sebe a neko ovako. Dok se dve strane ne saslusaju nema istine. A ti devojko nemoj tako podmuklo preko medija, imas policiju , sudove itd.
Sreda 16.11.2011. 16:38
a da ti nisi taj nebojša,baš mi deluješ kao takav psiho.u celoj priči je najveća tragedija što to ide preko novina,ali nije možda ni loše otvoreno pričati o tome,za spas drugih jadnica koje nalete na nebojšu ili mila ili tako nekog frustriranog majmunčeta koji ne zna šta će sa sobom.nije mi jasno zašto te muškarčine ne odšetaju dole kod šipaca i drugih štetočina pa se malo dokazuju.al za to treba imati muda.a da pomenem da kad bi ista počeli da im odsecaju za ovakve stvari,bilo bi ih ređe...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online