Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
32
Četvrtak 27.10.2011.
12:42
Press A

Silovao sedmogodišnju devojčicu

Prokupačka policija uhapsila je S. S. (58) iz Babinog Potoka nadomak Prokuplja zbog sumnje da je vršio nedozvoljene polne radnje nad devojčicom od sedam godina! Njemu je odmah određen osmodnevni pritvor.

Povrede konstatovane u bolnici, a komšije misle da je se izmišljeno 

Kako tvrdi devojčicina baka njihov prvi komšija S. S. pipao je devojčicu, ljubio je i dirao po genitalijama, o čemu govore povrede konstatovane u lekarskom nalazu. Osumnjičeni je istražnim organima rekao da je devojčicu "samo poljubio u pupak"!


"Ne znam kada se to tačno desilo, ali mi je starija unuka 23. oktobra rekla da se A. žali na bolove u vagini i da joj je ispričala da ju je S. S. dirao. Odmah sam pozvala unuku i pitala je šta se desilo. Ona mi je rekla da se igrala sa unukom S. S. u njihovom dvorištu, da ju je on potom odveo u sobu na spratu i rekao da će joj na računaru pustiti da gleda slike. Zatim joj je u sobi rekao da se svuče, a ona to nije htela. Onda ju je sam svukao i, kako mi je rekla, ljubio po vratu. Bacio ju je na krevet, raširio noge i ljubio dole", kaže baka, koja je juče dobila nalaze lekara da je spoljašnji deo vagine devojčici povređen ogrebotinama, ali da nije probijena membrana.


Ona dodaje da je bila potpuno izbezumljena i da je odmah otišla kod komšije i potražila njegovu suprugu. Njoj je sve ispričala šta joj je unuka rekla, pa su je pozvale i ona je i supruzi S. S. potvrdila priču.


"Posle toga S. S. je došao kod mene i pitao me da mu skuvam kafu. Bila sam šokirana i samo sam ga pitala šta je uradio mom detetu, a on je rekao da nije ništa, samo ju je poljubio u pupak! Nisam znala šta ću. Suprugu nisam smela ništa da kažem jer me je bilo strah da ga ne ubije. Sačekala sam jutro i odvela je kod lekara. Kada sam im ispričala zbog čega sam je dovela, rekli su mi da prvo sve prijavim policiji. To sam i učinila. Posle toga usledio je pregled kod lekara. Ne znam šta da vam kažem? Ona je još uvek mnogo mala i ne razume sve. Trudiću se da tako i ostane, ali ćemo ovo isterati do kraja. Ne mogu ni da zamislim šta je još sve moglo da bude", još u šoku priča baka napastvovane devojčice.


Ona kaže da su devojčice kod nje jer joj sin radi u Beogradu, a majka se preudala. Takođe, dodaje da su ih mnoge komšije optužile da su izmisili celu priču.


"On nam je prvi komšija i često su naša deca išla kod njega, posebno A. jer se igra sa njegovom unukom. Sada nas već dva dana napadaju da smo sve izmislili. Volela bih da jesmo i da je sve ovo samo ružan san koji se nikada neće ponoviti. Ali, nažalost, to je istina. Ona ne ume da laže, niti bi umela da mi kaže da ju je ljubio po vagini. Odakle detetu može to da padne na pamet. Više puta je ponovila priču i uvek je ista. Uostalom, i nalazi lekara potvrđuju ono što je rekla", napominje baka.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 14.11.2011. 17:49
ubiti na mestu...
Četvrtak 15.12.2011. 11:49
stop pedofiliji.
Četvrtak 27.10.2011. 13:14
Čerečiti i samo čerečiti,između dve najjače Rakovice,one AWD Rakovice,velike.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online