Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 20.10.2011.
15:27 >> 20:01h
Vestionline A

Ranjene četiri osobe u pljački banke

Četiri osobe, od kojih dva policajca, ranjene su danas prilikom pljačke "Komercijalne banke" u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi, rekao je direktor policije MIlorad Veljović. Među ranjenima je i 25-godišnji mladić za koga se veruje da je napadač.

Foto: Ilustracija

Veljović je precizirao da su ranjeni i jedan napadač i jedan građanin.

Pljačka se dogodila oko pola tri posle podneva, a na lice mesta su odmah došla pet vozila hitne pomoći.

Do pucnjave u ekspozituri "Komercijalne banke" došlo je ubrzo posle upada dvojice razbojnika.

"Unutra je bilo troje klijenata. Gajić, koji je došao da uplati pazar je prvi reagovao, i u nameri da osujeti pljačkaše pozvao patrolu policije, koja je u tom momentu prolazila pored zgrade banke. U patroli su bili Cvetić i Filipović. Oni su odmah uleteli unutra. Obojica policajaca i Gajić tada su napali razbojnike, pokušali da ih razoružaju, ali nisu uspeli", kažu u MUP-u Srbije.

Jedan povređeni policajac se nalazi na odeljenju intenzivne nege, a drugi na odeljenju poluintenzivne nege, dok je treća osoba sa povredama glave i vrata u operacionoj sali. Portparol Urgentnog centra je dodao da se čovek za kojeg se veruje da je napadač nalazi na reanimaciji.

Kako je ranije rekla Nada Macura, lekar Hitne pomoći koja je intervenisala, jedan policajac (41), ranjen je u potiljak i bio je bez svesti, dok je drugi policajac (32) godine pogođen u lice.

Najteže je ranjen policajac Slobodan Cvetić (41), rodom iz Vladimirovaca. "On je u izuzetno teškom stanju. Ima ozbiljnu povredu mozga", izjavio je direktor Kliničkog centra doktor Vladimir Đukić.

Drugi povređeni policajc je Milorad Filipović (32), rodom iz Iriga. Prema rečima doktora Đukića, on je u znatno boljem stanju.

Nada Macura je dodala da su u Urgentni centar prevezeni i jedan mladić od 25 godina, za kojeg se veruje da je napadač, sa povredama glave, kao i muškarac (30) koji je ranjen u vrat i u svesnom je stanju.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 20.10.2011. 18:10
Један полицајац је мртав.
Četvrtak 20.10.2011. 15:42
kriminalci su presli crvenu crtu...postaje opasno uci u neku banku, pogotovo sa decom. ne treba cekati da se nesto slicno opet ponovi. zna se sta i kako sa pomanhitalim pljackasima koji ne prezaju da upucaju na svakoga ko im stane na put u toku njihovog razbojnistva.
Subota 19.11.2011. 11:10
bice toga sve vise i zesce.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online