Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 20.10.2011.
13:26
Alo A

Novi Sad: Dečak pretukao policajca

Svakakve vesti se čuju u Srbiji, ali se ne pamti da je dečak od 15 godina na ulici pretukao 10 godina starijeg policajca. Upravo to se desilo u Novom Sadu kada je prošle subote grupa policajaca pretukla grupu tinejdžera zbog sumnje da su automobil njihovog kolega gađali flašom.

Lukavstvom i džudo tehnikom savladao policajca

Kako piše "Alo", sve se desilo u subotu uveče, kada je maloletni D. B. džudo zahvatom bacio na zemlju policajca Dušana M. (25), koji je suspendovan jer je posle tog nemilog događaja besan pretukao  četvoricu dečaka nasred ulice u Novom Sadu.


Iako je istraga zatvorena za javnost sve dok se ne utvrde svi detalji nemilog događaja, "Alo!" piše da su pretučeni mladići kolateralna šteta i da nisu bili u društvu maloletnog tabadžije D. B, čije ponašanje je izazvalo ceo događaj.

D.B. je bacio plastičnu flašu sa vodom na Bulevar oslobođenja i tom prilikom razbio šoferšajbnu na automobilu policajca van dužnosti Dušana M.

"Petnaestogodišnji D. B. je 'ispucao' plastičnu flašu sa nešto vode na put. Flaša je pogodila jedan automobil, koji se odmah zaustavio. Iz njega je izašao policajac, a dečaci su se razbežali. Vozač automobila je dečaka koji je bacio flašu ubrzo stigao i uhvatio", kaže izvor "Aloa".

 
Kako dodaje, D. B. je pitao policajca da ga pusti kako bi telefonom obavestio majku šta se dogodilo. Dečak je iskoristio naivnost policajca i umesto da telefonira, džudo zahvatom (tani o toši) bacio je 25-godišnjeg policajca na zemlju, posle čega se dao u beg.


"Policajac je krajnje revoltiran ponašanjem D. B. zaustavio čoveka na biciklu, pokazao mu službenu značku, skinuo ga sa dvotočkaša i počeo da juri za klincem. Kada je video da ne može da ga stigne, vratio se do automobila i počeo da kruži po kvartu. U blizini grafita FK Vojvodina, ispred škole 'Kosta Trifković', bilo je nekoliko dečaka. Policajac im je prišao i sve ih oborio na zemlju. Legao je na njih. Rekao je: 'Polupali ste mi šoferku, mogli ste mi ubiti dete'", govori izvor "Aloa".


Videvši šta se događa, komšije iz okolnih zgrada su se uspaničile i počele da galame. Tada je policajac izvadio službenu značku. U tom trenutku se stvorilo i nekoliko "marica" i policijskih vozila, koje su došle po njegovom pozivu, da je napadnut dok je bio sa ženom i detetom. Među patrolama interventne policije, na mesto događaja je došla i patrola policijske ispostave Detelinara, gde je napadnuti policajac zaposlen.


Kada je saznao da se među uhvaćenim dečacima ne nalazi onaj koji je bacio flašu kojom mu je oštetio vozilo, policajac se dao u potragu za njim.

Na kućnom lečenju


Pretučeni S. R. (15), čiji su roditelji najavili tužbu protiv policajca, pušten je na kućno lečenje. Unutrašnja kontrola novosadske policijske uprave sprovodi internu istragu o tome šta se dogodilo u subotu uveče, kada su pretučena četvorica maloletnika, a tokom jučerašnjeg dana saslušani su pripadnici interventne jedinice kao svedoci napada na S. R. (15), B. Ž. (15), D. B. (16) i M. J. (15).

POVEZANE VESTI

Četvrtak 20.10.2011. 13:48
Какав лудак и силеџија. Кога све примају у полицију, полуписмене, необучене, импулсивне са силеџијском карактером. Добро је што није био на дужности, можда би и припуцао на децу. Полиција се одавно претворила у апарат заштите власти, а не грађана. Како се ствари одвијају већ сад нам треба неко за заштиту од полиције. Кад вас неко нападне ножем и исече вам руку, изгредници се пуштају уз молбу да се понекад јаве у станицу милиције, а кад баце пластичну флашу на ауто полицајца, онда побију све који се ту затекну. Таквих надобудних силеџија који се крију иза службене значке има на на хиљаде у овој нашој земљи. Лечите комплексе на кфору и осталим окупаторима, а не на деци
Četvrtak 20.10.2011. 14:34
Pa sto ga ne polomi sve sinko majku mu j*bem zandarsku.
Petak 21.10.2011. 00:49
Jasno je ko je ispao budala! Dva loša, ni traga od Miloša.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online