Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 28.09.2011.
12:35
Ž. Marković - Vesti A

Izmišljen seks sa Natašom Bekvalac

Zoran Ćopić, vlasnik Bijeljinske šećerane, u banjalučkom sudu negirao je da je sa odbeglim pljevaljskim narko-bosom Darkom Šarićem i saučesnicima oprao 7.000.000 evra. On je, međutim, rekao i da nije bio u intimnim odnosima sa pevačicom Natašom Bekvalac, čime je demantovao tvrdnje izvora iz policije objavljene u medijima.

- U mom privatnom avionu vozale su se mnoge poznate ličnosti, a ne samo Nataša Bekvalac, sa kojom nisam imao intimne odnose - kazao je u sudu Zoran Ćopić.


Da podsetimo, mediji su objavili da je on Ćopić bio "intiman" sa pevačicom dok je još bila udata za Danila Ikodinovića.

Prema tim izvorima, to je informacija do koje su policije Srpske i Srbije došle praćenjem i snimanjem Ćopića prilikom njegovih izleta s pevačicom na Kipar i u Crnu Goru, o čemu svedoče audio-snimci njihovih razgovora.
 

DŽENTLMEN: Zoran Ćopić
 





Sve to dovelo je Natašu Bekvalac u novi skandal i pre nego što su mediji do kraja razmotali priču o njenom razvodu od vaterpoliste Danila Ikodinovića i tvrdnje da je u vezi sa Ćazimom Osmanijem, kosovskim Albancem koji se obogatio u Nemačkoj.

Njegova braća Burim i Baškim Osmani osuđeni su u Hamburgu na šest, odnosno na tri i po godine zatvora, dok je Ćazim kažnjen s 9.000 evra zbog lažnog svedočenja. U presudi je stajalo da su mitom i pretnjama dobili kredite, čime je tamošnja banka oštećena za 27 miliona evra.


Sada je Nataša Bekvalac dovedena u vezu i sa Zoranom Ćopićem, koji se u banjalučkom sudu se požalio kako ga najviše boli to što ga mediji u Srbiji i RS prozivaju da je blizak saradnik Darka Šarića.


- To nije istina, kao što nije istina ni da sam s njim bio u poslovnim odnosima, niti da sam bio u upravnim odborima 180 preduzeća u Srbiji. Sa Šarićem sam obavio samo jednu finansijsku transakciju i to je sve - ispričao je Ćopić i rekao da bi bio u šumi da je kriv.


To nije sprečilo sudije da potvrde optužnicu koju je protiv njega podiglo Specijalno tužilaštvo Republike Srpske posle istrage koja je sprovedena u saradnji sa policijama SAD, Italije i Srbije.

Prema navodima optužnice, merkantilni kukuruz bio je predmet trgovine Darka Šarića i Zorana Ćopića, i to u velikim količinama, dovoljnim za pranje miliona evra kojima je na kraju kupljena Fabrika šećera kod Bijeljine, jedina te vrste u BiH.
 

Propala donacija WC šolje zatvoru

 

Zoran Ćopić najavio je da će tužiti Republiku Srpsku. - Nisu mi dozvolili da u banjalučkom zatvoru ugradim novu WC šolju - ogorčen je bio Ćopić dok su ga stražari opominjali da ne priča pre ulaska sudija.


Ćopić je tada pitao tužioca šta će biti ako sudije ne dođu. Tužilac je odgovorio da se onda ide kući, pa se Ćopić obradovao. - Neko kući, neko u KPZ, jer je u formalno-pravnom smislu i zatvor kuća - ohladio ga je tužilac.

 

Peticija iz šećerane

 

Advokati su Sudskom veću uručili peticiju radnika Fabrike šećera u Bijeljini, u kojoj su radnici naveli kako ne bi imali ništa protiv da Ćopić bude pušten iz pritvora. Međutim, Ćopić je izjavio da zna da banjalučki sud ne bi prihvatio kauciju.

Sreda 28.09.2011. 13:29
Pa sta je drolja trazila kod tebe u avionu , sigurno dosla da kupi 1kg secera.................................
Sreda 28.09.2011. 16:20
Ovo je visoki kirminal! Pitam se da li bi to sve mogli da naprave da neko od političara ne stoji iza njih?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online