Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 23.09.2011.
00:52
B92 A

Ovako se ulazi džipom u hotel

"Vranjske novine" objavile su snimak na kome se vidi kako vozač džipa vozi uz i niz stepenice hotela "Vranje", dok policija prolazi tuda. Svedoci ovog događaja napisali su u komentarima da policija nije ništa uradila da zaustavi džip, što je demantovala Policijska uprava Vranje navodeći da je posle snimljene scene usledila potera po gradu.

Džipom unose tortu u hotel, a policija pomaže građanima

Čovek koji se predstavio kao jedan od putnika u džipu napisao je u komentaru na vest da su on i njegov prijatelj to radili uz znanje policije, koja zbog toga nije reagovala.

"To uopšte nije tako kao što izgleda. U džipu smo bili ja i moj prijatelj Baki. Naime, to se desilo posle svadbe njegove sestre u hotelu. Trebali smo da utovarimo veliku tortu u auto i kako ne bi nosili tortu čak do auta na parking, mi smo pokušali da auto uteramo u Hotel Vranje kako bi lakše utovarili tortu I poklone. To je cela priča. Policija je znala za to i zato nije obraćala pažnju na nas", napisao je komentator koji se predstavio kao jedan od putnika u džipu.


Drugi komentator na sajtu "Vranjskih" navodi da nije mogao do kraja da snimi scenu zbog toga što su mu policajci prišli, zabranili da snima i legitimisali ga.

Policijska uprava Vranje je posle pojavljivanja ovih snimaka saopštila da nije tačno da policija ništa nije preduzela kada je nepoznata osoba vozila džip na stepeništu hotela u tom gradu.

U saopštenju se kaže da je u noći između 2. i 3. avgusta prošle godine njen službenik, vraćajući se sa radnog zadatka, primetio sivi džip mercedes, kako se u Partizanskoj ulici ispred hotela Vranje, kreće uz stepenice hotela.

Policijski službenik je uključio rotaciju, zaustavio vozilo i uputio se ka vozaču džipa, koji je naglo pokrenuo vozilo i velikom brzinom pobegao, navedeno je u saopštenju, u kome se ističe da policijski službenik zbog brzine nije mogao da uoči registarski broj vozila.

Službenik je obavestio dežurnu službu PU u Vranju i patrole su krenule u potragu za džipom, ali ga nisu pronašle, navedeno je u saopštenju. 

Oni takođe navode i da se objavljivanjem nepotpunih i neistinitih informacija poput ove narušava ugled Policijske uprave u Vranju, čiji pripadnici čine maksimalne napore na očuvanju lične i imovinske sigurnosti građana, navedeno je u saopštenju vranjske policije.

Sreda 12.10.2011. 11:51
pedersko policijska posla, dileri su u pitanju.
Sreda 12.10.2011. 12:40
oligarhija.
Sreda 12.10.2011. 12:40
selektivno hapsenje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online