Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 09.09.2011.
07:46
Vesti A

Svi slepi za pijanog vojnika ubicu

Zorica Šejić uzaludno je mesecima prijavljivala u Kuršumliji da je maltretira često pijani bivši muž Jugoslav, vojnik po ugovoru. Međutim, ni njegove pretnje da će da ubije majku svoje dvoje dece ručnom bombom nisu nikoga od nadležnih navele da reše problem, pa je takav nemar dobio krvavi epilog kada je Jugoslav Šejić s kalašnjikovim pobegao sa stražarskog mesta i ubio Zoricu u pekari na radnom mestu, a onda pucao sebi u grudi i preživeo.

Zorica Šejić je nekoliko puta prijavljivala nasilje u porodici, jer je stalno bila izložena maltretiranju i pretnjama supruga Jugoslava.

Ona se obraćala policiji, ali očigledno je da niko nije uspeo da je zaštiti.

Jugoslav i Zorica razveli su se jer ona nije mogla da podnese maltretiranje u pijanstvu.

Zorica je sa sobom povela i 17-godišnjeg Dušana i šestogodišnju Anđelu.

Dušan je posle nekoliko dana otišao do oca po stvari i Jugoslav ga je nagovorio da ostane da živi s njim.

Da bi izdržavala sebe i decu, Zorica se u međuvremenu zaposlila u pekari, gde je Jugoslav dolazio gotovo svakodnevno i pretio. Njena sestra Gorica kaže da je Zorica živela kod svojih roditelja. Međutim, njena golgota je tek tada počela.


- Stalno joj je pretio, čak dolazio kući. Vikao je da će da baci bombu. Istina, nije je tukao, ali vidite na kraju šta je uradio. Ostavio je decu bez majke i sve nas zavio u crno - uplakana je Gorica.

BEZ ZAŠTITE: Odnošenje tela Zorice Šejić


 

Rođaci kažu da je Jugoslav stalno bio pijan i ljubomoran, iako nije imao razloga.
- Zorica je oduvek bila divna i mirna žena i nije zaslužila da joj se ovo desi - kaže jedan od njenih rođaka.

Petak 09.09.2011. 07:54
Kakav scenario vec vidjen mnogo puta...i postalo je ljudima to ko dobar dan...On preti da ce je ubiti a svi cute niko ne reaguje dok se zlocin ne desi...posle danima imaju "materijal" za pricu i iscudjavanje do sledeceg...Pa zar nije bilo dosta slicnih ubistava i zar niko nije mogao da se dozove pameti i zastiti nekako i ovu zenu koja je ocigledno bila meta bolesnom umu...monstrum javno govorio da ce da je ubije a niko prstom da mrdne...Koliko jos tih muskarcina seta po Srbiji i sprema se da napravi "herojski cin"?
Petak 09.09.2011. 13:01
Jadna zena :-(((((( Najgori su ljubomorni muskarci koji su uz to jos i pijanice,i eto do cega to dovodi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online