Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 09.09.2011.
05:37
Press A

Hirurg mučio ženu i njenog ljubavnika

Poznati užički hirurg Radenko Koprivica osuđen je na pet meseci kućnog pritvora jer je tukao i ponižavao sada već bivšu suprugu R. K. i njenog ljubavnika pošto ih je uhvatio na delu! Sa njim će kaznu služiti i njegov brat Jadranko, jer mu je pomogao da izvrši krivično delo protivpravnog lišavanja slobode.

Foto: Arhiva
 

Koprivica, koji je najpre bio osuđen na "klasičan" zatvor, ali mu je dozvoljeno da kaznu služi u svom domu, iživljavao se nad ženom i njenim prijateljem, vezivao ih lisicama, skidao gole i snimao kamerom. Nju je pretukao, a njemu je povredio polni organ, piše beogradski "Pres".


Brat motrio na ženu

Drama u ovoj lekarskoj porodici počela je pred Novu godinu, krajem 2009, kada je Radenko posumnjao da ga supruga, inače doktorka na radiologiji u užičkoj bolnici, vara sa njihovim kolegom D. M, vlasnikom jedne privatne ordinacije u Užicu.


- Ona je povremeno radila kod D. M. i njen muž je već neko vreme sumnjao da su njih dvoje u vezi. Pred Novu godinu on je otišao sa decom na put, ali je ostavio brata Jadranka, koji je takođe hirurg, ali u Vrbasu, da motri na nju. Jedne večeri brat ga je pozvao i rekao mu da je njegova žena upravo došla sa D. M. u stan. On je dojurio u Užice i sa bratom ušao u svoj stan. Zatekao je ljubavnike "na delu" i to ga je žestoko razbesnelo. Vezao ih je lisicama, poskidao ih gole i snimao. Nju je lakše povredio, a potom ju je usred zime golu isterao napolje ispred zgrade. Vikao joj je "kurvo", tako da su sve komšije čule šta se dešava. Inače, kada ih je našao u stanu, u momentu dok je skidao gaće sa D. M, noktima je povredio njegov polni organ, tako da je D. M. završio u bolnici - rekao je sagovornik "Presa" upoznat sa celom dramom.


Odveo decu sa sobom

Nakon toga sestra ženinog ljubavnika je došla i donela ćebad da se ogrnu i odvela ih. Koprivica je zvao i suprugu D. M, ali ona nije poverovala njegovoj priči. Posle ovog događaja Koprivica je iznajmio drugi stan i odveo decu sa sobom. Par se razveo, ali on nije ostavljao ženu na miru.


Apelacioni sud u Kragujevcu Radenka je prvo osudio na novčanu kaznu od 50.000 dinara zbog uvreda koje je izrekao svojoj ženi, a potom su on i njegov brat osuđeni na po pet meseci zatvora zbog protivpravnog lišenja slobode R. K. i D. M. Apelacioni sud ga je oslobodio za krivično delo nasilje u porodici. Braća hirurzi su tražili da im kazna zatvora zameni sa kućnim pritvorom, što im je Apelacioni sud uvažio, pre desetak dana dodeljene su im elektronske narukvice i sada se nalaze u kućnom pritvoru. 

Ponovo napao ženu i razbio joj vilicu

Porodična drama u domu Koprivice nije se zaustavila na samo jednom maltretiranju. Naime, nedugo pošto je suprugu i njenog ljubavnika maltretirao u stanu, Radenko Koprivica je ponovo napao svoju bivšu ženu i povredio joj vilicu. Ona je zbog toga protiv njega podnela tužbu za nanošenja telesnih povreda i nasilje u porodici. I taj predmet se nalazio pred Apelacionim sudom u Kragujevcu, a taj sud je naložio ponovno suđenje osnovnom sudu.

- On je radio doskora, sve dok nije dobio zatvorsku „narukvicu". A ona radi na drugom odeljenju i koliko god je bilo moguće izbegavala je susrete sa njim - dodao je naš sagovornik.

POVEZANE VESTI

Petak 09.09.2011. 05:54
Pitam se sta bi ja uradio ?
Petak 09.09.2011. 08:03
Нема веће мржње од оне која је некада била љубав!
Petak 09.09.2011. 07:37
kakav primitivac i kako se samo izblamirao...ovi njegovi postupci samo govore koliko je bolestan u glavi...kako li samo prezivese oni koje je operisao u to doba?...naravno da coveku nije lako al treba imati trunku ponosa i poniziti nju a ne sebe...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online