Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 07.09.2011.
15:10
Alo A

Ukradeno blago zakopao u dedin grob?

U potrazi za plenom iz spektakularne pljačke automobila za transport novca izvedene 10. marta ove godine u Ustaničkoj ulici policija je nedavno iskopavala grob dede odbeglog Zemunca Uroša Petrovića (29) zvanog Debeli, piše "Alo!".

Deda se prevrnuo u grobu zbog unuka

"Prema dosadašnjoj istrazi, Petrović, koji je označen kao organizator pljačke, jedini je od cele grupe koji zna gde je novac zakopan. Imali smo informaciju da je plen nakon pljačke zakopao u grob svog dede zbog čega je mesto otkopano, ali novac nažalost nije nađen. Ne isključuje se ni mogućnost da je plen u međuvremenu premešten na neku drugu lokaciju", kaže naš izvor u vrhu MUP-a.


Osim beogradske kriminalističke policije koja danonoćno traga za Petrovićem, za njegovim hapšenjem čeznu i saučesnici koji su ostali kratkih rukava jer je Urke samo za sebe zadržao informaciju gde je sklonjen plen iz Ustaničke.


"Veruje se da je novac ne samo od ove, već i od prethodne pljačke transporta novca u Novom Beogradu, što je ukupno oko milion evra, zakopao negde u Beogradu. Na tajnom mestu zakopane su i automatske puške i četiri pištolja, dok su policijske uniforme koje su koristili u razbojništvima spaljene. Međutim, gde su zakopane, to ne znaju ni supruga ni ostali članovi porodice, kao ni saučesnici koje je ubedio da će skloniti novac na sigurno dok se stvari ne stišaju", objašnjava izvor "Aloa".

Prema poslednjim informacijama, bezbednosne službe su takođe locirale odbeglog Petrovića u Bosni. On je prema njihovim saznanjima prešao Drinu u blizini Šapca i navodno boravi kod rođaka u susednoj republici.

Petrović je osumnjičen da je bio "mozak" pljačke u martu ove godine kada su razbojnici iz dva automobila "Sekjuritasa" u Ustaničkoj ulici oteli 850.000 i 18. januara ove godine kada su iz kombija iste firme u blizini Tržnog centra "Piramida" oteli 300.000 evra. U oba slučaja, banda je zapalila "audije A8" korišćene u pljački i to specijalnom hemikalijom koja u potpunosti uništava sve tragove.

Policija je do sada uhapsila osam osoba među kojima su i Nenad Grčić (32), vozač Hitne pomoći, i policajac Petar Obradović (31), dok se traga i za Nenadom Kurilom (25), vozačem Hitne pomoći, i Aleksandrom Bulajićem (33).

POVEZANE VESTI

Sreda 07.09.2011. 17:32
E, Debeli, Debeli, zar pokojnom dedi mira da ne daju zbog tebe?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online