Četvrtak 16. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 27.08.2011.
08:21
Alo! A

Hotlajn razgovori ojadili Opštinu Apatin

Savetnik za investicije rukovodstva SO Apatin napravio je sa jednog opštinskog telefona račun od 300.000 dinara za hotlajn pozive i vođenje erotskih razgovora!

Skupo: Telefonski seks
 

Kako je utvrđeno internom istragom, ta osoba je od jula 2010. do aprila 2011. godine sa broja opštinske centrale 772-122, lokal 608, skoro svaki dan pozivala vruću liniju na broj 0900-202-122.


Interna istraga je vođena mesecima, od upozorenja “Telekoma“ da je sa opštinskog telefonskog broja povećan saobraćaj prema IN servisu.


Sonja Tepavac, rukovodilac odeljenja za finansije, kaže da je tu informaciju prosledila nadležnima, a Jelena Ićitović, tadašnja načelnica opštinske uprave, od “Telekoma“ je zatražila listinge za nekoliko prethodnih meseci.

Pomoć portira i spremačica

Osim toga, od portira i čistačica zatražene su pismene izjave: ko je od radnika i osoblja u opštinskoj upravi ulazio u zgradu i telefonirao u popodnevnim satima.


- Mesecima sam prikupljala izjave portira i spremačica, listinge “Telekoma“ i o svemu uredno vodila službene beleške. Kad sam konačno rešila enigmu i odlučila da svu dokumentaciju predam predsedniku opštine, iznenada je aktivirana moja ostavka u opštinskom veću - kaže pravnica Jelena Ićitović.


Na osnovu izjava portira i spremačica, te nakon pregleda snimaka video-nadzora, ustanovljeno je da je u kancelariji u to vreme bio Jovo Korać, jedan od dugogodišnjih i najbližih saradnika aktuelnog rukovodstva opštine.


- Imamo dokumentovane dokaze da je reč o Jovi Koraću, protiv koga ćemo podneti prijavu - kaže Marko Knežević, predsednik odbora Pokreta socijalista.

"Nema dokaza ni da jesam ni da nisam telefonirao"

Jovo Korać kaže da je afera tempirana u predizborne svrhe i da nije vodio vruće razgovore na hotlajn liniji.


- U opštini sam zaposlen po ugovoru o delu. Imam svoju kancelariju, te je logično da sam u popodnevnim satima dolazio u to zdanje. Nemaju dokaze da sam ja koristio hotlajn, kao što ni ja ne mogu da dokažem da ga nisam koristio - rekao je Korać.

Subota 27.08.2011. 10:45
Jadni su oni koji se pale na to dahtanje kojekakvih baba preko žice i još spizde tolike opštinske pare na tu idiotariju.
Subota 27.08.2011. 11:36
Sa'ce da poskupi "Jelen".
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online