Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 26.08.2011.
19:30
Blic A

Haos kod Beogradskog Sajma, potopljen put

Magistralni cevovod kod mosta kod Ade Ciganlije pukao je danas oko 14.30 sati, a zbog velike količine vode saobraćaj je potpuno obustavljen u smeru ka centru grada. Zbog havarije su bez vode ostali Banovo brdo, Žarkovo i Senjak, a prema prvim procenama iz "Vodovoda", stanari ovih naselja vodu neće imati bar do 20 sati.

Zbog pucanja vodovodne cevi u Bulevaru Vojvode Mišića obustavljen je saobraćaj ispod nadvožnjaka ka gradu, a ispod nadvožnjaka stvorilo se malo jezero dubine 40 centimetara, a nekim delovima voda je i preko metra.

Na teren su izašli i vatrogasci koji trenutno ispumpavaju vodu. Na ulicama u ovom delu grada je, kako izveštava "Blic", potpuni haos. Policija preusmerava vozila iz Požeške, Trgovačkom, Kirovljevom i ulicom Visoka Paštrovićeva prema Hipodromu.

Kako kažu u "Beogradskom vodovodu i kanalizaciji", zbog oštećenjа nа mаgistrаlnom cevovodu prečnikа 700 milimetаrа u zoni rаdovа nа petlji Rаdničkа, u Bulevаru Vojvode Mišićа, dаnаs bez vode su potrošаči u nаseljimа: Bаnovo brdo, Žаrkovo i Senjаk. Zа nаjnužnije potrebe zа vodom obezbeđene su аutocisterne.

Radnici "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" su na terenu, a u ovom preduzeću navode da se trude dа što pre sаnirаju kvаr. Zа sve dodаtne informаcije potrošаči se mogu obrаtiti Kontаkt centru JKP “Beogrаdski vodovod i kаnаlizаcijа” nа telefon 3606-606. 

Petak 26.08.2011. 21:34
Nije cevovod pukao nego su ga probušili bagerom mudraci koji petljaju oko Adskog mosta. Umesto da BVK odmah intervenišu i zaustave oticanje vode oni se trkaju sa pumpama da ispumpaju ono što se prosipa iz cevi. Vrte se kao muve bez glave i samo objavljuju ko sve i dokle neće imati vode. Po kom planu je u opšte šef gradilišta kopao. Lideri i eksperti,stručnost ispred politike.
Petak 26.08.2011. 22:49
Dobro poznajem taj kraj odrasla sam u tom delu Beograda...Puno vozila sa Ibarske preko Zarkova Banovog brda idu ka sajmu i jedina ulica za to je Bulevar Vojvode Misica...kadgod se desi nesto na tom mestu gde je podvoznjak oni usmere saobracaj Pastrovicevom koja je horor ulica...mala puna rupa a tu cak i gradski autobusi idu...strasno...mogu misliti kako je danas tom jadnom svetu koji po ovoj zegi mora da ide u pravcu grada ili iz grada...
Ponedeljak 12.09.2011. 19:12
ovo odavno vise nije vest. bila bi da nema vode posle kise.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online