Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 25.08.2011.
04:36
Press A

Seks sa studentkinjom za 150 €!

U Novom Sadu i Beogradu, kao centrima elitne prostitucije, sve manje su aktuelne klasične javne kuće, ali se iza paravana hotela, striptiz barova i salona kriju devojke koje se bave prostitucijom, što je potvrdilo i masovno hapšenje u novosadskom hotelu "Park", koje je u sredu zvanično potvrdila i policija.

Devojke u prostituciju sve češće ulaze bez makroa i same razvijaju posao

Međutim, sve veći broj devojaka, najčešće studentkinja, posebno u Novom Sadu u prostituciju ulazi samostalno, bez makroa. Ne želeći ni sa kim da dele zaradu, klijente nalaze bez posrednika i to na preporuku onih muškaraca sa kojima već imaju razrađen "posao".


Prema saznanjima našeg lista, ovakav vid prostitucije trenutno obavlja nekoliko devojaka u studentskom domu "Slobodan Bajić", a svoje usluge naplaćuju od 70 do 150 evra za sat.


Uhapšeni u hotelu "Park" u četvrtak će biti izvedeni pred istražnog sudiju Osnovnog suda. Krivična prijava ih tereti da su od 2007. posredovali u prostituciji, za šta su uzimali proviziju od najmanje 20 evra.

Hit priča - "Pevačica Seka" najtraženija

U Novom Sadu je posebno popularno da devojka liči na neku poznatu pevačicu i to se i najbolje plaća.
- U gradu je trenutno najtraženija popularna Seka, prostitutka koja liči na pevačicu Seku Aleksić i za njom je prava pomama. Ona dobija i nekoliko stotina evra za sat seksa, a radi u jednom stanu u blizini Spensa - objašnjava za Press dobro upućeni sagovornik.

 


"Muška posla"

Kako piše beogradski "Pres", petorica zaposlenih u hotelu "Park" priznali su da su za procenat podvodili devojke bogatoj klijenteli, dok su ostali to negirali ili se branili ćutanjem. Neki su bili vrlo besni i uvređeni zbog onoga što im se stavlja na teret. Oni koji su priznali naveli su tačno kada su i koga dovodili i za koju nadoknadu. Jedan od uhapšenih je čak rekao da nije znao da je to krivično delo, već je mislio da čini uslugu za koju će dobiti čast, kao i da su u pitanju "muška posla".


Interesantno je da su mnogi uhapšeni bili iznenađeni podacima kojima raspolažu policajci, što ukazuje na to da je policija imala dobrog insajdera. Policija je, između ostalog, došla i do detalja razgovora na recepciji jednog od podvodača i uglednog gosta, kada je recepcionar mušteriju pitao: Je l' istu? (prisutni koji su se slučajno zadesili na recepciji su to protumačili da se misli na sobu i nisu ni reagovali, a pitanje se zapravo odnosilo na devojku).

Butorović: Menadžment nije umešan

Ratko Butorović, vlasnik hotela "Park", rekao je za "Pres" da je "navodno razbijanje lanca prostitucije samo paravan za diskreditaciju hotela".

 

Hotel "Park" u Novom Sadu

- Odgovorno tvrdim da menadžment nije učestvovao u tome. Možda se to dešava u nekim drugim hotelima, ali oni očigledno imaju dobru zaleđinu, pa ne završavaju pred sudovima i u dnevnoj štampi - rezigniran je Butorović, koji navodi da se svaka poseta zavodi u knjigu, koja je, uz video-kasete, ustupljena policiji i na taj način je pomognuto u istrazi.

 

On tvrdi da su recepcioneri lišeni slobode pre gotovo dve nedelje:

 

- Ako je zaista bilo prostitucije, onda je ona postojala godinama unazad. Zašto se sada prave pompezna hapšenja, svega nekoliko dana pred dodelu najvećeg priznanja za ugostiteljstvo u Srbiji "Turistički cvet", za koje smo slovili kao glavni kandidat?

POVEZANE VESTI

Četvrtak 25.08.2011. 10:48
Овога ће у Србији бити сваким даном све више и више а разлог је прост.Данашње жене су надувене , агресивне , уображене коме нико не може прићи и захтевају недостижне ствари од момака због чега они избегавају везе,добијају комплексе и иду код проститутки.Природно је да жене могу дуго да издрже без секса али ми мушкарци не можемо,ми морамо да се "испразнимо " и отуд проституција цвета . Свака девојка може себи наћи момка или другим речима не мора да "плаћа " а с друге стране сваки човек не може да нађе себи девојку и ето проституције а нас ће као народа да буде све мање.Лично знам многе који нису женомрсци али се боје жена .Нека ми неко докаже супротно.
Četvrtak 25.08.2011. 10:17
Imau "Pressu" za 70 evra, nemojte ovdje skupoj je. http://pressonline.co.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/173021/Studentkinje+za+seks+tra%C5%BEe+70+%E2%82%AC.html
Nedelja 04.09.2011. 06:00
Nista lose ne vidim u tome. Naprotiv. Odrzavanje i organizovanje, pa cak i policijska zastita " parade ponosa", je u mnogome nakaradnija manifestacija od prostitucije. Ako je legalno javno paradiranje osoba sa poremecenim, i bolesnim seksualnim opredelenjem, zasto onda zadirati sa prezirom u najstariji zanat na svetu?????? Prostitucija je samo sex sa novcanom nadoknadom. I naravno postoji jos od pre nastanka novcanih sredstava. Pa cak i da je ova vest u potpunosti tacna, zadovoljne su obe strane. I potraznja i ponuda.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online