Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 20.08.2011.
01:53
Press A

Ceca uživo gledala Zvezdinu utakmicu

Svetlana Ražnatović prvi put posle dva meseca kućnog zatvora izašla je na balkon svoje vile na Dedinju u trenutku kada su navijači sa "Marakane" skandirali: "Ceco, izađi" i gledala meč između Zvezde i Rena! Cecina kuća na Dedinju nalazi se tačno preko puta Zvezdinog stadiona.

Sa najvišeg balkona svoje kuće Ceca ima pogled na Marakanu

Osim na terasi, poznatoj pevačici je pre nekoliko dana omogućeno da se kreće po celoj kući i koristi bazen u podrumu, iako je prvobitno mogla da boravi samo u spavaćoj, dnevnoj sobi i kupatilu.


"Ceci je nekoliko dana pred utakmicu na 'Marakani' zatvorska narukvica podešena tako da može da se kreće po čitavoj kući, izlazi na terasu i kupa se u zatvorenom bazenu u okviru vile. Navijači koji su u četvrtak pohrlili na Zvezdin stadion u blizini njene kuće, skandirali su: 'Ceco, izađi!' Pošto nije htela da se eksponira u javnosti, izašla je na terasu na kojoj nisu mogli da je vide. Ceci je to bio dovoljan kontakt sa spoljašnjim svetom posle 60 dana izolacije. Na isti balkon izlazila je i nekoliko puta tokom trajanja utakmice odakle je mogla da vidi i stadion, kako bi se osetila bar malo slobodnije", rekao je izvor Pressa blizak pevačici. 

Cecina kuća (zaokružena žutim) preko puta Marakane

Posle prvih desetak dana kazne Ceca je počela da prima posete, za koje joj nije potrebna dozvola, osim ako se ne radi o ljudima koji imaju kriminalni dosije. Njoj i njenoj sestri Lidiji, koja takođe izdržava kaznu, u posetu redovno dolaze roditelji Slobodan i Mira, zet Predrag Ocokoljić, direktor "Kolor pres grupe" Sreten Radović, kreator Saša Vidić, tekstopisac Biljana Spasić i mnogi drugi. Ceca je nedavno organizovala večeru za svoju kumu i koleginicu Viki Miljković.


"Nažalost, zbog dužeg odsustva iz Beograda samo jednom sam posetila kumu. Pričale smo o istim temama kao i u periodu kada nije imala narukvicu, a to su naša deca i porodica, a dotakle smo se i estrade. Ceca se sa ovom situacijom nosi onako kako mora, jer ne može da je promeni. Nerviranje joj ne bi pomoglo", rekla je posle susreta sa kumom Viki. 

POVEZANE VESTI

Subota 20.08.2011. 08:05
Имајте мало више осећања и обзира за ову жену.Њој сад сигурно није лако а има и она душу.Видео би ја вас да вас неко затвори међу 4 зида.Жена за сада храбро и стојички издржава казну !
Subota 20.08.2011. 02:27
Al' nije mogla da se koncentrise na igru,nazuljala je "nanoznica"...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online