Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 18.08.2011.
08:03
Press A

KiM: Prostituisale se rođene sestre iz Kaluđerice

Grupa od 12 prostitutki, koja je pre nekoliko dana uhapšena u Gnjilanu, prešla je administrativni prelaz Končulj u noći između utorka i srede, nakon što im je Okružni sud izrekao kaznu ukora zbog prostitucije i zabranu tri godine boravka na teritoriji Kosova i Metohije.

Pohapšene prostituke stare od 19 do 31 godine
 

Kako piše "Pres", S. K. (31), sa još dve prostitutke, prešla je minut posle ponoći u "jugu" beogradskih registarskih tablica, dok je devet devojaka u jedan sat i 10 minuta pešice prešlo administrativni prelaz. Jedna od njih je Albanka Nedžmija T.


Među uhapšenim prostitutkama su i dve rođene sestre iz Kaluđerice, koje su u posao ušle tako što je starija svojim stopama povukla sedam godina mlađu.


Najmlađa uhapšena ima 19 godina, a najstarija 31 godinu. Većina ih je iz Beograda, mada ih ima i iz Kragujevca, Užica, Valjeva... Osumnjičene su da su se prostitucijom bavile u barovima "Oki" i "Kings", u kojima se okupljaju lokalni kriminalci i albanski gastarbajteri. Od uhapšenih nijedna u biografiji nema ozbiljno

Srpske prostitutke za klubove na Kosmetu

 

Pre nekoliko dana u akciji Kosovske policijske službe potpomognute pripadnicima Euleksa, uhapšeno je 19 osoba, od kojih šestoro Albanaca koji su osumnjičeni za trgovinu ljudima, prostituciju i posredovanje u prostituciji.

krivično delo, osim posedovanja grama marihuane i manji saobraćajni prekršaj.


- Za četiri devojke se sumnjalo da su se bavile prostitucijom u Makedoniji, u kafe baru "Bakardi", kada su i privođene u raciji. Međutim, one su tvrdile da su radile kao konobarice, a da su na seksualne odnose pristajale iz zadovoljstva, bez materijalne nadoknade... - rekao je izvor "Presa" u MUP-u Srbije.


Uhapšeno je i šest Albanaca koji se sumnjiče za trgovinu ljudima. U trenutku hapšenja sve devojke su bile bez novca, u vrlo lošem stanju, što ukazuje da su bile predmet trgovine ljudima.


- Prema prvim operativnim podacima, one su u posao prostitucije ušle dobrovoljno, ali su im vrlo brzo bila uskraćena prava na kretanje, dokumenta, novac - istakli su u MUP-u Srbije.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 18.08.2011. 08:08
Znači,pristajale su na seksualne usluge iz zadovoljstva?! Kako to da im je baš prijalo sa lokalnim kriminalcima i albanskim gastarbajterima?! Ono...baš im je bilo lepo sa ljudskim olupinama?! E,seme vam se zatrlo i jednima i drugima! PU! Gadijo!
Četvrtak 18.08.2011. 08:24
Па краветине неспособне када бих био на вашем месту пре бих се убио него ширио ноге за Шиптаре. Од толиких земаља ви се одлучиле за Косово, које је још увек Србија.
Četvrtak 18.08.2011. 11:06
doslo mi je da placem citajuci ovo, al bukvalno..isle na kosovo da se k..u! jm ti zivot.. necu da verujem da su ove devojke iz srbije, tesko mi pada...uvek sam mislila da je i kurvi nesto sveto, al ocigledno nije..dno dna!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online