Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 16.08.2011.
10:36
Blic A

Silovao poznanicu celu noć, a potom je tukao štanglom

Devetnaestogodišnji B. J. osumnjičen je da je u nedelju po podne na beogradskom Dušanovcu fizički zlostavljao, a potom i više puta silovao S. D. (23), koja je skupila hrabrosti da ceo slučaj juče prijavi policiji.

Foto: Arhiva

Prema iskazu devojke datom u policiji, B. J., s kojim se zna odranije, namamio ju je u napušteni kombi pod izgovorom da želi samo da popije piće s njom. Po njenim rečima, mladić joj je u napuštenom vozilu koji se nalazi na parkingu u Ulici vojvode Skopljanca ponudio čašu u koju je verovatno prethodno sipao opijat i nakon toga omamljenu devojku silovao celu noć.


Kako nije uspela da pobegne, nesrećna devojka je cele noći ostala sa osumnjičenim koji joj je, nakon celovečernjeg bludničenja nad njom, zatražio i novac. Pošto je odbila da preda novac koji je imala kod sebe, muškarac joj je dva puta ošamario, a zatim ju je i isprebijao metalnom šipkom. B. J. je opljačkao devojku uzevši joj oko 10.000 dinara i pobegao sa lica mesta.


Na parkingu gde se najverovatnije desio ovaj nemili događaj je dosta vozila, ali radnici “Parking servisa“ kažu da nisu primetili ništa čudno u noći između nedelje i ponedeljka.

Sigurnosne kamere ne postoje, ali kako kažu na parkingu, fakultet koji se nalazi preko puta ih ima, pa je verovatno ostalo zabeleženo ukoliko se nešto desilo tokom noći.

Osumnjičeni B. J. u ponedeljak nije bio u svojoj kući u Ulici Jaše Ignjatovića, gde stanuje sa bratom i ocem. Istraga o čitavom događaju je u toku, a nakon detaljnog opisa osumnjičenog i iskaza koji je S. B. dala u stanici policije, počela je intenzivna potraga za devetnaestogodišnjim mladićem.

POVEZANE VESTI

Utorak 16.08.2011. 12:50
Obnoviti smrtnu kaznu streljackim vodom. Jedna smrtna kazna, i uveren sam da ce ostali silovatelji i "junaci" koji se izivljavaju nad zenama, ali i decom, dobro da se zamisle. Odstranimo kukolj iz zita.
Utorak 16.08.2011. 11:42
Uhvatice ga vrlo brzo, nema sumnje... Da se postuju neki prirodni zakoni, momentalno bi isao na vesala.
Četvrtak 18.08.2011. 12:35
"Намамио је у напуштени комби да попију пиће;након целовечерњег блудничења над њом,затражио и новац"!? О чему се овде ради?! Не оправдавам никакво насиље а камо ли силовање,али ова девојка ми није јасна!Није малолетна и ретардирана па да је неко "намами" у напуштени комби на "пиће"!После свега тражио и новац!? Да нису у питању макро и "радница"?Ко зна шта је ту све било и зато не треба журити са осудом.Нека истрага покаже шта је ту стварно било па,ако је истина што она тврди,"момчину" у затвор на дугогодишњу робију! У противном,ако она лаже,њу послати у затвор за пример другима који воле да лажно оптуже!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online