Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 20.07.2011.
10:39
Alo! A

Majka se odrekla sina kasapina!

Mitra Đorđević, majka Dalibora (17), koji je pre dve nedelje očuha ubio sekirom, a potom ga isekao i strpao u kofer, odrekla se sina na sahrani svog drugog muža.

Mitra Đorđević više ne želi da čuje za sina Dalibora
 

Skrhana bolom i pomešanih osećanja besa i tuge, posle sahrane je izjavila da ne želi više da čuje za Dalibora i da ne namerava da ga poseti u zatvoru u Švajcarskoj.


Kako su preneli švajcarski mediji, 7. jula u mestu Belinconi, Dalibor je ubio, a potom izmasakrirao telo svoga očuha Arna Garatija (47). Dalibor je priznao da je ubistvo počinio sekirom, koju je kupio nekoliko dana ranije, a da se na zločin definitivno odlučio nakon žestoke svađe koju je na dan ubistva imao sa očuhom.


Porekao je da je po završetku zločina pozvao prijatelja da mu pomogne kako bi se oslobodio leša svoga očuha. Tvrdi da je apsolutno sve dokaze o ubistvu sam sklonio, uključujući i tragove krvi u kupatilu, koje je očistio sa nekoliko litara amonijaka.


Sedamnaestogodišnjak je istražnom sudiji izneo rekonstrukciju događaja, a nalazi sa autopsije su pokazali da je Arno Garati prvo tri puta uboden nožem u predelu leđa, a onda mu je mladić sekirom odsekao noge i telo umotao u kućni tepih i celofan. Potom je stavio iskomadano telo u kofer, koji je policija pronašla u stanu.


Arno Garati (47), mehaničar sa invalidskom penzijom, pre 10 meseci oženio se Mitrom Đorđević. Nakon venčanja, živeli su u stanu zajedno sa njenim sinom Daliborom, uz velike nesuglasice i česte svađe koje su se stvarale upravo zbog različitih karaktera, te je to bila glavna prepreka da njihov brak bude dobar.

Rekonstrukcija ubistva

 

Prodavcu rekao da želi da ubije očuha!

- Potrebna mi je jedna sekira jer hoću da ubijem svog očuha, ne mogu više da ga podnesem - rekao je ubica prodavcu, koji je mislio da se momak šali, ne sluteći da će zaista počiniti zločin.

Žestoka svađa

Kasno noću, u stanu u ulici Daro broj 8, u Belinconi, Arno Garati se posvađao sa pastorkom, sa kojim je i pre dve, tri nedelje takođe imao prepirku. Prijateljima se žalio da želi da pobegne od kuće.

Sa sekirom u kupatilo

Posle svađe, Arno ulazi u kupatilo ne sluteći da će ga mladić napasti s leđa. Ubada ga prvi, drugi, treći put, zatim Garati pada u kadu, a mladić nastavlja da ga udara sekirom.

Uništavanje leša

Mladić u potpunom ludilu razmišlja kako da se otarasi tela. Odlučio se za metod koji je viđao na televiziji - odsekao mu noge, a zatim uvio leš u tepih.

POVEZANE VESTI

Sreda 20.07.2011. 15:19
Црна Митро,не одричи се свог детета!Лако је сад напустити дете,шта си могла а ниси урадила да до тога не дође?!Ипак је то не зрело дете и треба му помоћи!Најлакше је осудити!
Sreda 20.07.2011. 20:42
Mozes recima se odrec deteta ali,tvoj je za sva vremena.Postavlja se pitanje zasto je on to uradio.Cini mi se da ja vaznije bilo da koka nade pevca a pilencetu kako bude.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online