Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 29.06.2011.
14:15
Press A

Policajac koji je tukao Roma: Kuje se zavera

Policajac Aleksandar Adamov, koji je snimljen kako u policijskoj stanici tuče privedenog mladića, neposredno pre hapšenja napisao je na svom Fejsbuku da se kuje velika zavera i da je on samo kolateralna šteta u ovom slučaju.

Adamov najavljuje nove događaje

Policajac iz Vršca Aleksandar Adamov, koji je u pritvoru zbog torture nad romskim mladićem i čiji je snimak objavljen na Jutjubu, progovorio je za "Press iako se na saslušanju pred istražnim sudijom branio ćutanjem.

Adamov je pred hapšenje novinarki "Presa" ispričao pozadinu priče i kako on vidi događaj iz 2007. godine. "Istina je tamo negde... Ovo deluje naivno, ali nisi ni svesna šta se krije iza ovoga i kakva zavera se kuje... Ovo što se dogodilo samo je kolateralna šteta, prava događanja tek slede, a njih neću moći da sprečim...", napisao je Adamov u svojoj prepisci putem Fejsbuka novinarki "Presa". 


Aleksandra Adamova, kolege su privele oko pola sata pošto je on poslao ovu poruku i određen mu je pritvor, zajedno sa Bojanom Biserčićem, dok je za policajku Marijanu Radivojević, koja je takođe prisustvovala torturi, najavljeno da će biti procesuirana ukoliko za to bude zakonskog osnova.

Posle ove izjave Adamov se u ponedeljak u policijskoj stanici u Vršcu susreo oči u oči sa Danijelom Stojanovićem. Na saslušanju se branio ćutanjem, a zatim mu je određen pritvor od 48 sati.

Izvor "Presa" blizak istrazi navodi da je na saslušanju jedino Marijana sarađivala sa policijom, i otkriva da se sve više sumnja da se snimak nije slučajno pojavio u javnosti.


Danijela Stojanovića i njegovog oca Ganija juče je u Palati Srbije primio ministar policije Ivica Dačić, koji se izvinio zbog policijske torture u Vršcu. 

Sreda 29.06.2011. 14:41
Verovatno je mislio da se ono sto je radio nikada nece sanati. Normalno je da pokusava da se opravda, ali lupati gluposti o raznim teorijama zavere...svasta.
Sreda 29.06.2011. 14:42
Eto, snimateljka je sarađivala sa policijom i verovatno će se braniti da je naterana da snima, a kako će on objasniti ko je njega naterao da bije i da se tako slika još 2007 za potrebe sadašnje zavere. Valjda je toliko znao, ili biju svi prisutni, ili je u sobi samo jedan pa bije, kakvo snimanje.
Sreda 29.06.2011. 19:00
Ја пандуре не волим... А ко их воли? То је врло тежак и незахвалан посао јер пандура као пандура не воли ни рођени отац. Но, тај посао неко мора да обавља. Невезано за то, замолио бих коментаторе овог случаја (не само овог чланка) да сачувају линкове неко време. Ово је почетак велике нове ујдурме против Србије која ће нас јако скупо коштати. Живи били па видели!.. Амери нас неће оставити на миру док постојимо.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online