Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Sreda 29.06.2011.
11:15
Vestionline A

Majka gurnula decu sa terase, pa i ona skočila

U Nišu je noćas jedno dete poginulo, a drugo teško povređeno kada ih je majka gurnula sa terase, a zatim i sama skočila i poginula, saopštila je jutros niška policija.

Tragedija u kojoj je majka A.S.( 35) gurnula decu sa terase četvrtog sprata na Trgu kralja Aleksandra dogodila se pola sata posle ponoći.

Dvogodišnji K.S. je poginuo, a petogodišnja A.S. je zadobila teške telesne povrede opasne po život i smeštena je u Kliničkom centru u Nišu, naveli su u policiji.

Povređena petogodišnja devojčica je u stabilnom zdravstvenom stanju, rekla je direktor Dečje hiruške klinike u Nišu Anđelka Slavković.

Ona je kazala da je devojčica zadobila povrede slezine, desnog plućnog krila, a da laboratorijske analize ukazuju na povrede bubrega i jetre, kao i da ima povrede mekih tkiva na poglavini i hematome na nogama i laktu.

"Za sada je van životne opasnosti i pod kiseonikom, a očekuje se da u toku dana završimo dalje dijagnostičke procedure. Devojčica je bila u svesnom stanju, s njom smo komunicirali mada otežano, ali rekonstruiše događaj gotovo ceo. Danas je s njom razgovarao otac. Ona se seća svega što se desilo", rekla je direktorka klinike. 

Kako se saznaje na mestu tragedije od komšija i rođaka porodice nastradalih, gotovo je izvesno da je suprug 35-godišnje A.S. i otac dece bio u stanu u trenutku kada ih je majka bacila sa terase, a potom i sama skočila.

Niš je u šoku, a stanari zgrade u kojoj se tragedija dogodila su u neverici. Na licu mesta rodbina porodice je rekla da je majka radila u "Dunav osiguranju", da se njen suprug bavio privatnim poslom, a da su ranije boravili u Italiji.

Rođaci porodice pričaju da je majka imala zdravstvene probleme zbog traume koju je doživela kada im je sin na putu između Italije i Srbije doživeo fras.

Prema saopštenju policije, majka je najpre gurnula decu sa terase, a zatim i sama skočila i smrtno stradala na licu mesta, dok komšije pričaju da je majka navodno skočila zajedno sa decom.

POVEZANE VESTI

Sreda 29.06.2011. 11:57
zena monstrum. ( majka nisam namerno naveo )
Sreda 29.06.2011. 11:35
Tadicu vidis li sta je tvoja Eu donela narodu,Da Bog da i ti skaces ko jarac po Srbiji do kraja zivota.Kako da natalitet poraste kad se srbi sa zivotom ne mogu nositi.Pedercino jedna.
Sreda 29.06.2011. 11:27
Obicno je u pitanju osveta muzu kada se ovako nesto desi, jer bi inace skocila sama, a ne prvo gurnula decu. Neka je pokoj dusi malom deckicu i neka ga andjeli cuvaju. Devojcici od srca zelim da se oporavi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online