Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 22.06.2011.
09:37
Blic, Press A

Pijanac greškom izbo prijatelja

Milan Jovanović (36) iz Jabučkog rita uhapšen je zbog sumnje da je prekjuče oko dva sata ispred kafane u tom naselju nožem pokušao da ubije Zdravka Pešića (33) iz istog mesta”. Prema nezvaničnim informacijama, Jovanović i Pešić su najbolji prijatelji i osumnjičeni nije želeo njega da povredi, već trećeg muškarca, ali kako je bio pijan pomešao je osobe i izbo druga s kojim je i hapšen zbog trgovine drogom.

Sve se desilo "na muzici" kod fudbalskog kluba 

U nedelju uveče Pešić i Jovanović su izašli u lokalnu kafanu. Pili su, a jednog trenutka Jovanović, koji važi za čoveka nezgodne naravi, posvađao se s jednim gostom lokala. Muškarac sa kojim se Jovanović posvađao krenuo je ka izlaznim vratima, a Jovanović i Pešić su pošli za njim u nameri da se ispred kafane obračunaju.

Pešić je uspeo da udari muškarca s kojim se njegov najbolji drug posvađao. Jovanović je tada izvadio nož u nameri da suparnika iz kafane izbode. Međutim, Pešić je stajao između njih dvojice. Jovanović koji je bio pijan nije najbolje video i mislio je da ispred njega stoji muškarac sa kojim se posvađao, a ne najbolji drug, pa ga je nekoliko puta nožem ubo u stomak.

Muškarac sa kojim se Jovanović posvađao i koga je nameravo da izbode, otrčao je, a teško povređeni Pešić je pao. Kada je shvatio da je izbo najboljeg druga, Jovanović je pobegao i nož bacio u travu.

Teško povređeni Zdravko Pešić je prevezen u Urgentni centar. Ima nekoliko ubodnih rana po stomaku i lekari se još bore za njegov život. Policajci su ubrzo po prijavi pokušaja ubistva identifikovali osumnjičenog i Jovanović je uhapšen. 

Otac Zdravka Pešića kaže da je njegov sin mnogo krvario. U bolnicu je stigao u kritičnom stanju zbog čega je morao biti tri puta operisan, izvađena mu je slezina, a želudac teško povređen.

Drama u ovom selu se tu nije završila, jer kada je trudna supruga povređenog Pešića čula šta se dogodilo njoj je pozlilo i počela je da krvari, tako da su i majka i beba bile u opasnosti. Pešićeva supruga je ubrzo prevezena u bolnicu i njeno stanje je stabilizovano.

Otac ima drugu verziju

 

Dobrica Pešić, otac izbodenog Zdravka, kaže da je njegov sin nastradao kada je pokušao da zaštiti predsednika lokalnog fudbalskog kluba koga su neki mladići napali.

 

"Sin mi je izboden kada je pokušavao da zaštiti predsednika kluba, svog prijatelja, kog su napali neki mladići. Oni su bili u nekoj svađi odranije, ali Zdravko nije imao veze sa tim. Incident se dogodio u ponedeljak oko jedan sat posle ponoći. Mladić koji je poneo nož verovatno je planirao napad. Kada je napadač krenuo na predsednika kluba, moj sin je krenuo da ga zaštiti. Stao je ispred njega. U tom trenutku napadač je izvadio nož i zario ga Zdravku u stomak! Moj sin je pao kao pokošen, a napadač je pobegao. Čuo sam da je kasnije uhapšen. Bilo je dosta svedoka, ali u strahu niko ne sme da kaže šta se dogodilo", prepričava otac nemili događaj.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online