Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 10.05.2011.
10:15
Alo A

Uhapšen u Brazilu dok je slavio Đurđevdan u Kaću?!

Milan Karanović (39) iz Kaća kraj Novog Sada bio je u najmanju ruku zatečen kada je slaveći Đurđevdan sa porodicom u svojoj kući na TV-u video prilog o tome kako je uhapšen u akciji "Niva" u Brazilu sa Goranom Nešićem (41) Cigom i Dejanom Stojanovićem (37) Kekom!

Milan Karanović pokazuje stari i novi pasoš

Karanović za "Alo!" tvrdi da nikada nije bio ni u američkoj ambasadi, a kamoli video tlo te zemlje. Njegov advokat Štanjo Kalman kaže da je apsolutna neistina da njegov klijent ima bilo kakve veze s uhapšenima u Brazilu i da će se posle svega obratiti MUP-u sa zahtevom za naknadu štete, koju je njegov klijent pretrpeo i koju trpi i dalje.


"Tokom proslave slave čuo sam ime i prezime i video svoju sliku u vestima. Tako sam i saznao da sam uhapšen?! Slika je izvučena iz mog policijskog dosijea iz 1995. godine. Odmah sam kontaktirao s advokatom kako bi ga obavestio šta mi se dešava", započinje Karanović svoju priču, dodajući da mu je čitava porodica ostala zatečena vešću, a posebno majka, koja je dvaput operisala tumor na glavi. Vest je potresla i njegovu 10-godišnju ćerku, koja je preko televizije saznala da joj je tata uhapšen u Brazilu zbog toga što "valja" narkotike.

Na fotografiji koju je dala policija Milan je prvi levo dole

Advokat Štanjo Kalman pretpostavlja da je u Brazilu izvršena zamena identiteta, a da je MUP "izleteo" s informaciji o hapšenju, bez detaljne provere.


"Ako je podatak zaista došao iz Brazila, izvesno je da se radi o krađi identiteta, ali fotografiju moga klijenta nije mogla poslati brazilska policija. Ako se neko prilikom hapšenja predstavio njegovim imenom, nije kod sebe mogao da ima i njegovu fotografiju. Najviše nas je iziritiralo da se niko od državnih organa nije pozabavio proverom informacija koje su stigle iz te zemlje, kaže advokat Kalman, dodajući da je zabrinjavajuće to što je sliku i ministar pokazao u jednoj televizijskoj emisiji.

POVEZANE VESTI

Utorak 10.05.2011. 10:30
Tadić se hvali uspesima DEA i obećao da će goniti kriminalce na kraj sveta, Dačić se hvali uspesima u kontroli ličnih dokumenata. Šta dalje da se priča koliko je ova vlast, ozbiljna, odgovorna i u opšte svesna šta radi. Ne može se u isto vreme misliti na trange frange kombinacije u zadnjem kolu i voditi država. Maratonci trče počasni krug.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online