Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 06.04.2011.
09:38
Alo A

Snimao oca i lekara u seksu pa ucenjivao!

Taksista B. M. (48) iz Beograda, optužen je da je od jednog lekara iz grada u blizini prestonice iznudio novac kako ne bi objavio fotografiju njihovog navodnog seksualnog čina!

Otc tvrdi da ga je doktor silovao, a doktor da su ga otac i sin sknuli i slikali

Pored B. M, optužen je i njegov sin (21) iz Beograda, koji se tereti da je snimio oca i lekara u eksplicitnim pozama. Prema optužnici, B. M. je uglednog lekara ucenjivao od maja 2009. do 5. juna prošle godine, preteći mu da će javno objaviti fotografije na kojima su njih dvojica goli. Nagog lekara, u njegovom stanu, B. M. je slikao mobilnim telefonom, dok je drugu fotografiju načinio njegov sin u njihovom stanu u Beogradu.


"Prvu fotografiju snimio je mobilnim B. M. u stanu oštećenog i na njoj se vidi goli lekar. Drugu je fotografisao sin taksiste, a na njoj se vide goli lekar i B. M. kako nag stoji iza njega. Posle toga, B. M. je u više navrata od lekara tražio novac, preteći da će porodici poslati njegove fotografije i javno ih objaviti. Prestrašeni lekar je B. M. u više navrata dao 65.000 švajcarskih franaka i 35.000 američkih dolara, a slučaj je prijavio policiji 5. juna prošle godine, kada su otac i sin došli po 600 evra", navodi se u optužnici.


Međutim, taksista je u policiji i kod sudije negirao ucenu, tvrdeći da je žrtva izopačenog lekara.

"Dotičnog lekara sam upoznao preko sestre, a on je nakon nekog vremena počeo da me seksualno uznemirava. Jednog dana me nečim omamio i silovao. Te fotografije sam snimio kako bih mu se osvetio. Onda mi je lekar obećao i potpisao izjavu da će mi isplatiti 100.000 evra na ime pretrpljenog fizičkog i duševnog bola, ali mi taj novac nikad nije dao", tvrdio je okrivljeni kod istražnog sudije.


Krivicu je negirao i njegov sin, tvrdeći da nije snimao oca i lekara bez odeće, kao i da nije prisustvovao potpisivanju nikakve izjave. On je naveo i da je lekara upoznao u kući svog oca, koga je više puta vozio kod oštećenog.


"Otac mi je rekao da ide da naplati neki dug od lekara, a ja sam ga čekao u automobilu", branio se sin taksiste kod istražnog sudije.

Taksista i sin su pušteni da se brane sa slobode, a suđenje im je zakazano za maj. Za krivično delo ucene im preti kazna od dve do 10 godina zatvora.

Lekar: Nije bilo seksa!


Lekar, inače poznati specijalista, tvrdi da seksa između njega i taksiste nije bilo, već da je bio žrtva obesnih ucenjivača, koji su ga skinuli golog i fotografisali. Međutim, nije poznato zbog čega slučaj godinu dana nije prijavljivao policiji. Taksista B. M. je razveden, a veštačenjem je utvrđeno da je "delo počinio u stanju smanjenje uračunljivosti, usled poremećaja ličnosti i afektivnog ponašanja".


 

POVEZANE VESTI

Petak 08.04.2011. 23:35
"Ćale! Imam super ideju za jedan biznis! Dobro sine,ali sada ti snimaj malo,važi?!"
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online