Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 17.03.2011.
04:38
Press A

Koleginicu ubio maljem zbog slobodnog dana!

Miloš Miljković, radnik obezbeđenja firme "Carska jabuka", priznao je da je u utorak, na svoj 24. rođendan, ubio koleginicu Suzanu Cvetanović (34) posle rasprave oko slobodnog dana na poslu!

Priznao ubistvo: Miloš Miljković

Miljković, koji je bio pod dejstvom narkotika, posle svađe udario je Suzanu 14 puta maljem po glavi!


Miloš Miljković je najpre policiji tvrdio da su Suzanu ubili nepoznati napadači, ali je prilikom saslušanja pred istražnim sudijom Višeg suda u Smederevu priznao zločin. Istražni sudija Mirko Šakić kaže da je Miloš do detalja opisao šta se kobnog jutra događalo u hangaru firme "Carska jabuka".


Krvava drama u hangaru

- Miljković je rekao da je zajedno sa još jednim kolegom radio treću smenu. Kada je u utorak ujutru došla Suzana, popili su kafu. Njegov kolega krenuo je kući. Miloš je ostao da izvrši primopredaju smene, ali i sa namerom da se sa Suzanom dogovori oko slobodnog dana. Krenuo je sa njom u obilazak hale i pri povratku u portirnicu započeo je razgovor o tome. Ona mu je objasnila da je za tako nešto isuviše rano, pošto je tek počeo da radi. Prema njegovim rečima, njen ton je bio veoma ozbiljan i oštar, zbog čega ju je on odgurnuo. Ona je držeći drveni malj koji je ponela u obilazak, krenula prema njemu - navodi istražni sudija Mirko Šakić i dodaje: 

- Potom joj je Miloš oteo malj i udario Suzanu u potiljak. Nakon prvog zadobijenog udarca Suzana je pitala Miloša zbog čega je to uradio, on je prišao i zadao joj još osam, devet snažnih udaraca u glavu! Zatim se malo udaljio od nje, ali kada je video da još daje znake života, vratio se i udario je još tri puta u glavu! To su bili smrtonosni udarci - objašnjava Šakić.

Mesto zločina: Hangar "Carske jabuke"

Posle zločina Miljković je iz Suzanine jakne uzeo mobilni telefon, pozvao kolegu koji je sa njim radio da se vrati, objašnjavajući mu da se na radnom mestu desilo nešto strašno.


- Kolega je ubrzo došao i zatekao Miljkovića sa krvavim maljem u rukama. U njegovom prisustvu ubica je oprao ruke, deo garderobe, a malj je ostavio u vodi. Nakon toga pozvao je policiju da prijavi ubistvo - kaže istražni sudija.


Suzana zaposlila Miloša!

Istragom je utvrđeno da je Miljković posao portira u „Carskoj jabuci" dobio upravo zahvaljujući svojoj žrtvi, jer su on i ubijena imali zajedničku poznanicu koja ih je povezala. Poznavali su se nešto više od dvadesetak dana, a on je radio tek dve nedelje. Miloš je bio muzičar, pa mu je zbog toga trebao slobodan dan.


- Inače, Miljkoviću je na dan izvršenja ubistva bio rođendan, zbog čega je popušio jedan džoint marihuane, da bi se opustio. Analizom urina potvrđeno je prisustvo narkotika - rekao je za "Pres" izvor iz MUP-a.


Iz krugova bliskih Miljkoviću saznajemo da je on imao nekoliko trauma u detinjstvu i da je kao dečak bio izložen seksualnom zlostavljanju. Takođe, Miljkovićeva dugogodišnja devojka abortirala je pre nekoliko dana!

Četvrtak 17.03.2011. 11:15
Kako su ga zaposlili? U Jugopetrolu se proverava obezbedjenje ,na svakih mesec dana dolaze doktori i proveravaju ih za drogu i alkohol.
Četvrtak 17.03.2011. 08:15
Ja mislim da će ga prvo proglasiti za žrtvu mobinga,a zbog neuračunljivosti usled dejstva marihuane da nije bio sposoban racionalno da reaguje na torturu mobinga od strane nadređene, i do kraja će dobiti prekršajnu prijavu samo zbog korišćenja marihuane.
Četvrtak 17.03.2011. 09:43
"Trava fura ne nervozu" Daleko je od sale, ali zar tu marihuanu ne uzimaju za smirenje? Koliko dugo djeluje ta droga? Po meni ama bas nikakva olaksavajuca okolnost. Pogotovo imajuci u vidu da do prije godinu-dvije sportistima(vodim se primjerom iz NBA lige) nije bilo zabranjeno da konzumiraju istu. Pa kakav covjek moras biti da nekoga ubijes zato sto nece da ti izadje u susret po pitanju slobodnog dana? Boze, jos ga nije sramota reci zbog cega je ubio jadnu zenu. Ostao sam zaprepascen poslije ovog teksta.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online