Utorak 28. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 08.03.2011.
12:15
Blic, Press A

Devojke SMS-om najavile samoubistvo?

Vranjanke Kristina T. (19) i Milica R. (19) su nekoliko minuta pre nego što su preksinoć oko ponoći u Beogradu skočile s Pančevačkog mosta u Dunav, poslale jednoj drugarici oproštajni SMS, nezvanično saznaju beogradski mediji.

Jedna od devojaka napisala poruku u kojoj je pozdravila školske drugove
 

- Kristina je poslala drugarici iz odeljenja poruku u kojoj pozdravlja školske drugove i drugarice i navodi kako ih sve voli. Napisala je da se više neće čuti i da će od tog trenutka njen telefon prestati da zvoni. Odmah smo je pozvale, međutim - niko se nije javljao. Verovatno su tada skočile u reku - pričaju Kristinine drugarice za ''Blic''.

Kristina T., koju su pripadnici Rečne policije pronašli zaglavljenu između barži, oko 150 metara dalje od Pančevačkog mosta i izvukli u poslednjem trenutku iz ledenog Dunava, prebačena je juče iz Urgentnog centra u Institut ''Dr Laza Lazarević“.

''Blic'' navodi da ona nema ozbiljnijih povreda i nije životno ugrožena. Telo Milice R. ni juče nije pronađeno.

U kući Kristininih roditelja u Davidovcu kod Bujanovca niko ne može da veruje šta se desilo. Kristina je jedinica kojoj su roditelji ispunjavali svaku želju. Išla je u srednju PTT školu u Beogradu. Ona je bila kod svojih za vikend i u nedelju oko 13 sati krenula je za Beograd.

- Kristina je u nedelju bila vesela i raspoložena. Kada smo čuli na vestima, nismo mogli da verujemo šta se desilo! Važno nam je da je ona dobro i da će se oporaviti. Jedva čekam da je vidim - priča Kristinina majka Ružica za ''Press''.

Iako je ponašanje njihove ćerke bilo uobičajeno, Ružica se ipak priseća da je Kristina nekako bila pod ''lošim" uticajem Milice i njenih porodičnih problema.

- Otkako je počela da se druži s Milicom, imala je problema. Milica mi je uvek delovala kao labilna ličnost. Moja ćerka je dobro dete i mislim da nije imala razloga za tako nešto. Našli smo joj stan na Zvezdari, kod jedne lekarke - priča Ružica.

Kristinin otac Milan, koji je juče pre podne krenuo u Beograd, kaže da se njegova ćerka oporavlja.

- Kristina se nalazi na psihijatrijskom odeljenju KBC-a. Van životne opasnosti je i za sada se oseća dobro. Čuli smo se sa njom i biće nam mnogo lakše kad je budemo videli - rekao je Milan Tasić.

On se još priseća da je Kristinu u subotu zadirkivao nešto oko Dunava.

- Čak smo se šalili kako će da prepliva Dunav kao od šale, ako se, ne daj bože, nađe u takvoj situaciji. Kao da smo prizivali sudbinu - kaže Milan.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online