Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 01.03.2011.
19:17
Vesti A

Umro zbog duga za struju

Dragiša Bogdanović (68) iz Stare Pazove preminuo je u svojoj kući nakon rasprave sa radnicima Elektrovojvodine. Prema rečima Dragišinog sina Željka, radnici koji su došli u njegovo domaćinstvo da isključe struju zbog neplaćenih računa ponašali su se bahato i nasilnički.

Kad je dug za struju važniji od života
 





"Moj otac nije nikada imao zdravstvenih problema. Taj dan je čak čistio sneg. Međutim, kada su radnici distribucije završili s njim, on je zbog stresa doživeo srčani udar i umro za stolom", ogorčen je Željko dok opisuje šta se dešavalo ispred kapije dvorišta porodice Bogdanović.
 

Radnici Elektrovojvodine, priča Željko, došli su da iseku struju zbog duga od 19.000 dinara. Domaćin Dragiša Bogdanović je sat vremena pre toga otišao po penziju i da plati račun, zbog čega je sa radnicima razgovarala Željkova sestra.

Interna istraga


U Elektrovojvodini kažu da ispituju šta se desilo.


- Poslovođi je izdat nalog da sve ispita, kao i da proveri radni i nalog za isključenje. Cilj nam je da saznamo i razjasnimo šta se dogodilo, kažu u Elektrovojvodini.

"Ona im je rekla da naši roditelji nisu tu. Ali, radnici "Elektrovojvodine" u to nisu poverovali, pa su prema njoj postali drski i bahati", prepričava Željko stresnu situaciju u kojoj se našla njegova sestra.
 

On tvrdi da su radnici kada su videli da njegova sestra ne želi da ih pusti u dvorište pokušali nasilno da otvore kapiju.

"U međuvremenu, roditelji su se vratili iz grada i otac im je objasnio da je platio deo računa, odnosno 5.000 dinara. Za ostatak nije imao novca", kaže Željko, dodajući da je od penzije izdvojio i 9.000 dinara za lekove supruge.
 

Kada je Dragiša završio razgovor s radnicima Elektrovojvodine u kući je zatekao ćerku, koja je i dalje bila u šoku zbog maltretiranja, što ga je dodatno uzrujalo.

"Kada je video u kakvom je stanju, počeo je da se trese. Nakon toga je umro od srčanog udara", objašnjava Željko, i podvlači da će protiv odgovornih da podnese tužbu.

Utorak 01.03.2011. 19:45
Kod nas je ovako: Dok se ne desi da neko izrazito dole padne , ne desava se nista! Kakva interna istraga? Sta ne zna se ko je bio da uznemirava ljude, a? Uznemiravanje sa smrtnim ishodom! To je cinjenica ! Ne sme niko da te uznemirava, pa i da si zlocinac, a kamoli deo siromasnog sloja koji jedva sastavlja kras sa krajem! Djubrad EPS-ovska!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online