Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Sreda 23.02.2011.
08:38
Press A

Zadavio ženu, prevarila ga sa prijateljem

Hambija B. (44) iz Beograda pertlom je zadavio svoju nevenčanu suprugu Šeribanu I. (42) jer ga je prevarila sa njegovim najboljim drugom! Hambija je video da se Šaribana sastala i ljubila sa njegovim prijateljem, sačekao je da ljubavnik ode, a potom ubio ženu u šumi na Bežanijskoj kosi!

Stravičan zločin: Telo Šeribane I. u šumi na Bežanijskoj kosi
 

Kako piše beogradski "Pres", posle zločina Hambija se predao zemunskoj policiji. On je u ponedeljak, oko 21 sat, pratio nevenčanu suprugu Šeribanu I, sa kojom ima petoro dece, jer je sumnjao da ga vara. Nedaleko od okretnice autobusa 15, u naselju Železnička kolonija, video je kako se Šaribana sastaje i ljubi sa njegovim najboljim prijateljem!


Zločin u šumi

- Hambija u prvom trenutku nije reagovao. Sačekao je da njegov prijatelj ode i da supruga krene kući. Oko 22 sata sačekao je da se supruga vrati kući, pa ju je poveo u šetnju. Otišli su u šumu nedaleko od KBC "Bežanijska kosa" i okretnice autobusa broj 77. U šumi pored autoputa, kako pretpostavljamo, došlo je do svađe supružnika - rekao je sagovornik "Presa" blizak istrazi i dodaje:


- Pretpostavljamo da je Hambija napao Šeribanu jer ga je varala. Bio je ljut i razočaran, naročito jer ga je prevarila sa njegovim prijateljem. Onda je udario nesrećnu ženu i oborio je na zemlju. Kada je pala, Hambija je skočio na nju, rukama je uhvatio za vrat i počeo da je davi. Ona je ostala bez svesti. Hamdija je izvadio pertlu sa njene obuće i nastavio da je davi. Kada je video da je mrtva, ubica je otišao sa mesta zločina.


U policiji kažu da je Hambija B. posle ubistva otišao kući u ulici Vojni put u Zemunu. On ima petoro dece iz nevenčane zajednice sa Šeribanom I. Decu je odveo kod svoje sestre.


Tražili telo pola sata

- Hambija je ujutru otišao u policijsku stanicu u Zemunu. Čudno se ponašao i nepovezano je pričao. Policajcima je bilo sumnjivo njegovo ponašanje i počeli su da ga ispituju zašto je došao. On je priznao da je zadavio ženu jer ga je varala sa najboljim drugom - kažu u policiji i dodaju da su nakon priznanja ubistva inspektori zajedno sa Hambijom otišli na mesto zločina na Bežanijskoj kosi.

Policajci na mestu zločina
 


- On nije mogao da se seti tačnog mesta na kojem je ubio suprugu. Pola sata je trajala potraga za telom, pre nego što je, oko 7.30 sati, na jednoj zabačenoj stazi u šumi pronađeno telo nesrećne žene koje je delimično prekrio sneg. U snegu pored tela bili su vidljivi manji tragovi krvi - rekao je sagovornik "Presa".


Na mesto tragedije ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći, ali lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Hambija B. je nakon pronalaska tela uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje posle čega će ga saslušati istražni sudija.

POVEZANE VESTI

Sreda 23.02.2011. 11:02
Ako bi se ovako svi ponasali onda bi zene podavile sve muskarce.
Sreda 23.02.2011. 12:33
Ni jedna zena na svetu nije vredna visegodisnje robije !
Utorak 22.03.2011. 18:38
Boze, zbog cega se sve moze glava izgubit'.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online