Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 22.02.2011.
01:08
Z. Tmušić - Vesti A

Pošao po telo brata i poginuo

Nesreća kakvu Ivanjica ne pamti sručila se na ovu varošicu u noći između nedelje i ponedeljka i odnela živote Dejana Savića (37) i njegovog brata od strica Radoslava Savića (43), dok se lekari Kliničko-bolničkog centra u Beogradu bore za život Gorana Savića (42), rođenog Dejanovog brata!

Mesto udesa u Bogojevićima kod Arilja
 



Prema saznanjima "Vesti", Dejan je u nedelju veče preminuo u užičkoj bolnici od posledica srčanog udara, a juče pre podne, njegova braća su, na putu prema bolnici da preuzmu telo pokojnika, stradala u saobraćajnoj nesreći.
 

Prvi čin nezapamćene drame dogodio se u nedelju oko 21 sat kad je Dejan, usled srčanih problema primljen u ivanjičku bolnicu. Budući da su lekari konstatovali težak infarkt, Dejan je hitno prebačen u Opštu bolnicu Užice, gde je uprkos reanimaciji preminuo tokom noći.

U nameri da preuzmu telo brata iz kapele užičke bolnice, Radoslav i Goran su juče ujutro, nešto posle osam sati, krenuli iz Ivanjice prema Užicu. Tada se, u mestu Bogojevići, blizu Arilja, dogodio drugi čin ove tragedije.

Magla i tuga odvele u smrt
 

Nekoliko svedoka saobraćajne nesreće, u kojoj su nastradala braća Savić, kažu da su u trenutku nezgode uslovi za vožnju bili katastrofalni.
 

- Vozač golfa je krenuo u preticanje, ali zbog smanjene vidljivosti sigurno nije video vozilo iz suprotnog pravca. Na sve je sigurno uticalo i to što je bio u šoku zbog smrti brata - kazao je vozač kamiona iz Ivanjice, koji se našao na mestu nesreće.

Kako je zvanično saopštila policija, golf kojim je upravljao Radoslav Savić iz neutvrđenih razloga prešao je u suprotnu kolovoznu traku i direktno se sudario sa renoom koji se kretao iz pravca Arilja. Vozač Radoslav Savić poginuo je na licu mesta, dok je suvozač Goran Savić zadobio više teških povreda. Nakon ukazane prve pomoći u užičkoj bolnici, Goran je u stanju kome hitno prebačen u KBC Beograd.
 

Vest o tragediji braće Savić bolno je odjeknula u varošici pod Javorom. Prema tvrdnjama mnogih Ivanjičana, Savići su bili "ljudi za primer".
 

"Sva trojica su bila oženjena, ozbiljni i poslovni ljudi. Radoslav je imao benzinsku pumpu, a njegova braća takođe dobre poslove. Nesreća je ovo da je nema", kaže Milena Ilić, komšinica Savića.

POVEZANE VESTI

Sreda 23.02.2011. 12:40
saucesce porodici !!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online