Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 29.01.2011.
08:38
Alo, Blic A

Krmpotići prodavali Pink dok je Mitrović bolovao

Zlatko i Lola Krmpotić su u vreme kada se Željko Mitrović nalazio u veoma teškom stanju u KBC "Bežanijska kosa“ i pored koga je bdela supruga Milica, slali SMS-ove iz kojih se vidi da su nameravali da pregovaraju o prodaji Mitrovićevih akcija i kompletne kompanije zainteresovanim arapskim magnatima, piše danas beogradska štampa.

Željko razočaran familijom

Kako piše današnji "Alo", "samo tri dana pošto je Željko primljen u KBC Bežanijska kosa, Milici (koja je u tom trenutku bila uz njega) je stigla poruka od sestre sledeće sadržine: 'Milice, našla sam Arapina da prodamo naše akcije na Avali'". Kada je Mitrović video poruku, šokirao se! Nije mogao da veruje da neko blizak njegovoj porodici koristi to što je on u bolnici i razmišlja o rasprodaji porodičnog imetka", rekao je izvor blizak porodici Mitrović, i dodaje da je još tada Željku pukao film, pa je rešio da otera od sebe sve one ljude za koje sumnja da ne rade u njegovom interesu.


Željko Mitrović je potvrdio da njegova svastika Lola Krmpotić više ne može da kroči u prostorije njegove televizije, gde je zvanično i dalje zaposlena.

 
"Odluka o zabrani pristupa Loli Krmpotić prostorijama 'Pinka' već je odštampana, ali ne i potpisana sa moje strane, jer ne želim da se neko samo sa otkazom izvuče iz ko zna kakvih krivičnih dela", izjavio je Mitrović.
 

U vrhu menadžmenta RTV Pink "Blicu" je rečeno da je Mitrović odavno "u problemu" sa pašenogom, još iz vremena osnivanja slovenačke podružnice "Pinka". Tada je, naime, na nagovor Krmpotića, na mesto prvog čoveka novoformirane televizije "Pink Si" postavljen Jure Zorčić, koji će kasnije, kako se ispostavilo, ojaditi Mitrovića za milione evra.

"Zlatko Krmpotić, suprug rođene sestre Milice Mitrović, imao je udela u velikoj proneveri novca na Televiziji Pink u Sloveniji", tvrdi izvor "Blica". On dodaje da je "Željko Mitrović pre godinu dana, kada je započet posao formiranja Televizije 'Pink Si', za koju je dobijena nacionalna frekvencija u Sloveniji, upravo na nagovor Krmpotića, kao prvog direktora te televizije postavio Jureta Zorčića".

"Mitrović je uskoro otkrio da je dobar deo novca namenjen razvoju 'Pink Si' prosto nestao bez traga. Posumnjao je u rad Zorčića i zbog toga lično angažovao Žarka Veličanskog za direktora projekta 'Pink Si', sa ciljem da uradi unutrašnju kontrolu i vidi gde nestaje novac. Veličanski je zatim otkrio prevaru tešku nekoliko miliona evra koju je počinio Zorčić. Kad je Mitrović saznao za prevaru, odmah je otpustio Zorčića i na njegovo mesto postavio Veličanskog", kaže izvor "Blica".


Veličanski je odavno Željkov čovek od poverenja koji je učestvovao u podizanju "Pink" sistema u BiH. Bio je sportski novinar i najverovatnije preko tih veza je povezan sa Krmpotićem, bivšim fudbalerom.

"Zorčić je radio za tabloid 'Direkt' i zabavljao se sa slovenačkom lepoticom Ines Mulej. Pošto je dobio otkaz na 'Pink Si', krenuo je u oštru kampanju protiv Mitrovića u tamošnjem tabloidu 'Požar'", rekao je izvor "Blica" iz vrha menadžmenta RTV Pink.

POVEZANE VESTI

Subota 29.01.2011. 11:06
Kad je došlo gusto žena podmetnula sestru. Njena sestra je samo htela da prodaju akcije dok se kuća na sruši jer se prekombinovao. Sada će da počnu da pljušte otkazi da se uštedi na radnicima kao kod svake bankrot firme. JUL je kul.
Subota 29.01.2011. 11:32
videcemo od 5.februara,kada akcije budu podeljene nama,NARODU,pa cemo se mi vec snaci nekako!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online