Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 22.03.2019.
11:40
Sponzorisani tekst A

ZTC "Banja Vrućica" velnes oaza za uživanje i opuštanje

Veoma dobra geografska pozicija Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" doprinela je tome da ovaj turistički biser posećuju mnogobrojni gosti iz zemlje i regiona. Smeštena u središtu zapadnog dela Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, uz novu mrežu autoputeva kroz Republiku Srpsku, postala je bliža svima onima koji žele da u ovom turističkom kompleksu provedu nekoliko nezaboravnih dana.

ZTC Banja Vrućica
"ZTC Banja Vrućica - panorama"

Danas, kada imamo sve manje vremena koje bismo posvetili opuštanju i relaksaciji od stresa i kada nam je svaki trenutak isplaniran, idealno mesto za kratak odmor upravo je ZTC "Banja Vrućica". Medical&Wellness centar "Stara Banja", svim gostima ovog kompleksa nudi mogućnost nesvakidašnjeg uživanja u trenucima posvećenim za uživanje i pauzu od svakodnevnih stresnih obaveza.

Velnes ponuda "Banje Vrućice" prilagođena je, pre svega, potrebama gostiju jer imaju aranžmane koji su namenjeni porodicama ili parovima, menadžerima ali i onima koji žele da se relaksiraju. Zato su paketi osmišljeni na bazi dva, četiri ili šest noćenja. Svi korisnici usluga Medical&Wellness centra "Stara Banja" ističu da su oduševljeni kvalitetom usluge, stručnošću terapeuta kao i veoma pristupačnim cenama.

ZTC Banja Vrućica
Ayurveda herbal spa masaža s biljnim pindama

"Ovo je raj u raju. Zar može biti ovako lepo?! Sve pohvale za kompletno osoblje", poručuje porodica Mačković iz Austrije, korisnici usluga velnes cetra.

Iz "Banje Vrućice" poručuju da je osmišljena ponuda prolećnjih paketa u kombinaciji sa čistim vazduhom i sportskim terenima odlična prilika da se iskoriste slobodni dani tokom predstojećih praznika koja će Vašem organizmu dati novu snagu.

ZTC Banja Vrućica
 

- U periodu marta i aprila meseca uveli smo akcijsku ponudu prolećnog velnes aranžmana na bazi dva polupansiona po ceni već od 92 EUR sa smeštajem u hotelu "Kardial", našem najboljem hotelu sa četiri zvezdice. Ukoliko, pak, ovaj paket koristite radnim danima na navedenu cenu odobravamo dodatnih 20% popusta - naglašava Milijana Kerić iz Službe marketinga i prodaje.

Velnes ponuda "Banje Vrućice" podeljena je na: velnes aranžmane, dnevne velnes pakete, svet vode, svet sauna, svet masaža, spa beauty i medical wellness. Velnes centar ovog turističkog kompleksa je najveći velnes centar u celoj BiH, smešten u hotelu "Kardial" koji se prostire na 1.600 m². Pored standardne ponude, raspolaže sa zatvorenim i otvorenim bazenom sa termomineralnom vodom, zatvorenim rekreativnim bazenom te otvorenim bazenskim kompleksom koji se prostire na 5.000 m².

ZTC Banja Vrućica
 

Pored navedenog iz velnes centra "Banje Vrućice" poručuju da su ove godine svoju ponudu obogatili i luksuznim velnes ritualima Pantha Rei, Herbal Spa i Maderotherapy Magic Face autorizovanim tretmanima.

"Ayurveda herbal spa masaža s biljnim pindama, nezaboravno je velnes iskustvo obogaćeno aromaterapijskim i fitoterapijskim efektima mlevenog svežeg bilja (lavanda, ruzmarin, kim, đumbir, morska so) i toplih prirodnih ulja koja se koriste u kombinaciji s raznovrsnim masažnim tehnikama usmerenim ka harmonizaciji kretanja vitalne energije, opuštanju i detoksikaciji organizma, te poboljšanju jedrine kože i relaksaciji mišića. Ovaj vrhunski velnes ritual na luksuzan i sofisticiran način neguje kožu i snaži Vaš organizam počevši od glave, vrata i vlasišta, prednje i zadnje strane tela, pa sve do stopala. Topla preporuka je da se prepustite ovom nesvakidašnjem kraljevskom ritualu. Masaža traje 90 minuta i cena iznosi samo 70 evra", pojašnjavaju u velnes centru "Banje Vrućice".

ZTC Banja Vrućica
 

Njihova preporuka su i dnevni velnes aranžmani za sve one koji ne ostaju na noćenju nego samo na celodnevnom opuštanju. Ovi paketi obuhvataju bazen, saunu, masažu i ručak.

Kompleks od četiri moderno uređena hotela, kapaciteta 1.000 ležajeva, najprepoznatljiviji je po svojoj lekovitoj, termomineralnoj vodi, namenjenoj, pre svega, rehabilitaciji kardiovaskularnih bolesnika ali isto tako i rehabilitaciji osoba sa fizijatrijsko-reumatološkim i neurološkim tegobama. Upravo na toj zdravstvenoj bazi tokom proteklih stotinu godina, koliko postoji, ZTC "Banja Vrućica" izgradio je moderan zdravstveno-dijagnostički centar gde se može uraditi veliki broj dijagnostičkih procedura.

ZTC Banja Vrućica
 

- U sklopu našeg zdravstvenog dela nalazi se i moderno opremljen dijagnostički centar u kojem možete izvršiti ultrazvuk srca, ergometrijska testiranja, ultrazvuk abdomena, osteodezintometriju, neurološke i ortopedske preglede, kompletnu radiološku dijagnostiku na aparatima nove generacije. U "Banji Vrućici" raspolažemo i mamografom. Prema najnovijim metodama, instalirali smo i hiperbaričnu komoru i oformili program hiperbarične oksigenoterapije. Takođe, imamo i sopstvenu stomatološku ordinaciju - dodala je Milijana Kerić.

Pored zdravstvenog programa, "Banja Vrućica" poznati je sportsko-rekreativni i kongresni centar, jedan od najvećih u celoj BiH.

ZTC Banja Vrućica
 

Za kraj iz "Banje Vrućice" poručuju da sa zadovoljstvom iščekuju predstojeće praznike i nove goste iz zemlje i inostranstva koji se odluče doći u srce prirode.

Specijalna velnes ponuda "Proljećno buđenje“

Velnes aranžman "Proljećno buđenje" u periodu od 11.03. do 10.05.2019. godine.

Velnes aranžman "Proljećno buđenje" sadrži:

- 2 x polupansion
- 1 sat korišćenja teniskog terena ili 1 sat kuglanja (za parove koji koriste paket)
- korišćenje zatvorenog rekreativnog bazena
- korišćenje fitnesa
- korišćenje Green spa oaze (đakuzi, topla anatomska klupa, Kneipp kada, staza za masažu stopala)
- aerobik u vodi.

Za sve korisnike koji se prijave u periodu od nedelje do utorka, odnosno, koji koriste paket između nedelje i četvrtka odobrava se popust od 20% na navedenu cenu!

Kontakt: ZTC "Banja Vrućica", Nede Nedića 1, 74270 Teslić, Republika Srpska - BiH, tel. +387 53 421 200, e-mail: marketing@banja-vrucica.com

www.banja-vrucica.com

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online