Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 24.08.2018.
09:29
Vestionline, Tanjug A

Mladići iz Rume pretučeni u Sutomoru, uhapšen osumnjičeni

Službenici MUP-a Crne Gore su u Baru uhapsili osumnjičenog za nanošenje teških telesnih povreda dvojici mladića iz Rume, saopštio je MUP Crne Gore.

pixabay.com
 

Brzom akcijom službenika Centra bezbednosti Bar slobode je lišen V. P. (19) iz Bara koji se sumnjiči da je u Sutomoru počinio krivično delo teška telesna povreda i krivično delo nasilničko ponašanje.

Dežurna služba Centra bezbednosti Bar je dobila obaveštenje od hitne medicinske pomoći da je u njihove prostorije, u pratnji drugova, u nesvesnom stanju doveden N. S. (19) iz Rume i da je telesne povrede zadobio u alkoholisanom stanju, odnosno da se samopovredio prilikom pada, saopštio je MUP Crne Gore.

Zbog težine zadobijenih povreda N. S. je upućen u Opštu bolnicu u Baru, a nakon toga na dalju hospitalizaciju u Klinički centar Crne Gore.

Službenici barske policije odmah su izašli na lice mesta i na osnovu preduzetih mera i radnji na osnovu prikupljenih dokaza i obaveštenja prikupljenih od građana, došli do saznanja da je reč o prikrivanju krivičnog dela od strane oštećenih lica.

G. S. (19) iz Rume, poznanik oštećenog N. S., takođe je zadobio tešku telesnu povredu u vidu frakture vilice, a njemu je ukazana lekarska pomoć u Opštoj bolnici u Baru.

Osumnjičeni V. P. je 23. avgusta, oko 05.15 časova u Sutomoru, kako se sumnja, bez povoda i ničim izazvan fizički nasrnuo na oštećenog G. S., kojeg je tom prilikom udario zatvorenom šakom u predelu glave, nanoseći mu teške telesne povrede u vidu frakture donje vilice.

On je nakon toga, sumnja se, fizički nasrnuo i na N. S. kojem je zadao udarac na isti način u predelu glave. Oštećeni N.S. je tom prilikom od posledice udarca pao i udario glavom o betonsku podlogu.

U daljem izvršenju dela osumnjičenog su sprečili Đ. S. i J. M, koji su bili sa njim u društvu.

Oštećeni ovaj događaj nisu prijavila policiji, već su se uputili u iznajmljeni smeštaj gde su boravili, da bi nakon nekoliko sati primetili da je N. S. zapao u stanje tzv. kome, kada su ga odveli u HMP na ukazivanje lekarske pomoći.

Od momenta saznanja celokupni sastav barske policije bio je angažovan na utvrđivanju okolnosti navedenog događaja i identifikaciji lica koja su počinila ovo krivično delo.

Tom prilikom, identifikovane su još dve osobe koje su bile u društvu osumnjičenog, Đ. S. (20) i J. M. (20) iz Bara, koji neće biti obuhvaćeni krivičnom prijavom.

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici i državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se V. P. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda i krivično delo nasliničko ponašanje. 

POVEZANE VESTI

Petak 24.08.2018. 12:17
Ako,ako...ajte vi samo u milogoru....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online