Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 04.01.2018.
19:11
D. Dekić - Vesti A

Ceca podelila Srpsku

Dolazak folk zvezde Svetlane - Cece Ražnatović u Republiku Srpsku, državnim helikopterom, zbog novogodišnjeg nastupa u privatnom noćnom klubu, doveo je do ozbiljnog sukoba vlasti i opozicije koja je optužila vlast predsednika Srpske Milorada Dodika da zloupotrebljava društveno dobro.

instagram.com
Svetlana Ražnatović sa sinom

Dok je Vlada RS bez odgovora, nemušto pravdanje folk pevačice i Helikopterskog servisa RS o panoramskom letu banjalučkim nebom, od ovog dešavanja je napravilo još veći cirkus.

Ceca je lavinu optužbi pokrenula pošto je na Instagram postavila snimak leta sa usnulim sinom Veljkom na grudima i delom letelice s obeležjima Vlade RS. Pošto je opozicija ozbiljno zagrmela o toj vožnji, pravdala se da je svojim novcem došla automobilom audi Lj7 na taj nastup.

- Dala sam deo sredstava u humanitarne svrhe, moj veliki prijatelj Boban Kusturić je ponudio da nam napravi panoramu iznad Banjaluke - rekla je.

Lavina komentara

Društvene mreže u Srpskoj bile su preplavljene komentarima.
- Kukate odmah na početku godine, umesto da se veselite što je predsednik RS dao naš helikopter Ceci da dođe na koncert i uzme desetine hiljada evra na ulaznicama - ironičan je jedan tviteraš.
Drugi je, povodom Cecinih tvrdnji da je vozio veliki prijatelj, primetio:
- Prijatelji vas mogu provozati ako imaju državni helikopter.

Gotovo iste tvrdnje stigle su iz Helikopterskog servisa RS kao odgovor poslanicima PDP-a Mladena Ivanića. Oni, međutim, uzvraćaju da se navodi iz tog servisa ne poklapaju sa dokazima, fotografijama i snimcima koje je Svetlana Ražnatović objavila na društvenim mrežama pre sletanja u Banjuluku, kao ni s njenim TV izjavama posle novogodišnjeg nastupa.

- Očito je slučaj "helikopter" zanimljiviji i složeniji nego što se pretpostavljalo - kažu u PDP-u i ne odustaju od zahteva za odgovor na pitanje za koje je potrebe korišćen helikopter, pod nadležnošću Kabineta predsednika RS Milorada Dodika.

"Zloupotrebu helikoptera plaćenu novcem građana RS", najoštrije je osudio i SDS.

A ostali humanitarci?

PDP tvrdi da ih ne zanima odakle je pevačica doletela u noćni klub blizak ljudima Dodika, već šta je uopšte radila na nebu u helikopteru RS.
- Ako je to zahvalnost za navodnu humanost, hoće li se provozati svi pevači koji su nastupali u humanitarnoj akciji u Banjaluci i svih 89.000 dobrih ljudi koji su pozvali humanitarni telefonski broj - pita PDP.



 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online