Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 13.07.2010.
10:04
Politika A

Ispovest Srbina koji je u Splitu izgubio torbicu s novcem

Luka Vujović, pančevački ugostitelj koji je na meču Dejvis Kupa u Splitu izgubio torbicu sa 4.000 evra, nije bilo kakav navijač već predsednik Nadzornog odbora Teniskog saveza Srbije. On je za "Politiku“ potvrdio da je na tribinama izgubio torbicu s novcem, koja mu je posle vraćena, ali kaže i da se sve zbilo drugačije nego što su hrvatski mediji preneli.

Dok su slavili na terenu torbica nestala s tribina

Prva verzija događaja je bila da je Vujović izgubio torbicu s novcem na tribinama Spaladium arene, a da su mu stvari nađene zahvaljujući poštenom nalazaču Asemu Hodži koji ju je predao pultu za informacije. Priča dalje kaže da je Vujović Hodži, u znak zahvalnosti, dao 500 evra i pozvao ga da bude njegov gost u Pančevu.

Prema drugoj verziji devojka sa info pulta koja je torbicu predala Vujoviću dobila je 100 evra nagrade, a pola dala Hodži. Momak se zatim okolo hvalio da mu je pančevački ugostitelj, pošto su se upoznali, rekao da je Hodža spasio 20.000 evra i pozvo ga u Pančevo.

Luka Vujović je "Politici“ ispričao treću verziju priče.

"Sedeo sam sa ostalim članovima naše delegacije u VIP loži. Pored mene je bila torbica s dokumentima, platnim karticama i oko 4.000 evra u gotovini, što mojih, što prijatelja. Posle pobede Đokovića nad Čilićem, svi smo skočili sa sedišta i uleteli u teren da čestitamo jedni drugima. Kada sam se vratio u ložu torbice nije bilo. Nestanak smo prijavili obezbeđenju, a ono je obećalo da će stvar brzo rešiti, jer je loža pokrivena kamerama“.

Vujović objašnjava da je već video sebe i prijatelja, koji mu je poverio pasoš na čuvanje, kako idu ka srpskom konzulatu ne bi li obezbedili dokumenta za povratak kući. Međutim, posle 15-ak minuta, kako kaže Vujović, došla je devojka sa info pulta i donela mu torbicu.

"Ponudio sam joj 500 evra na ime nagrade, ali ona je to odbila. Prihvatila je 100 evra tek na insistiranje moje i ljudi iz obezbeđenja. Nikakvog momka koji je navodno uzeo torbicu nisam upoznao, niti mi ga je bilo ko spomenuo. Prvi put čujem za ime Asem Hodža. Ništa ne tvrdim, ali se zna da u VIP ložu ne ulazi svako. U trenutku opšte pometnje kada je Đoković pobedio moglo se desiti da u nju neko uđe neprimećeno, no i ja sam kriv što sam torbicu ostavio na sedištu“, završava priču Vujović.

POVEZANE VESTI

Utorak 13.07.2010. 15:59
izgleda da si se takmicila na traktorijadi kad si toliko uspaljena cim vidis nesto sta ima pojma s Hrvatskom. Nema bas toliko dugo da citam "Vesti" al se i na kratko vidi, da se istices jednim jadnim bijesom i mrznjom, nema veze koja je tema i kakav je sadrzaj. Mozda imas i neki drugi kompleks pa ga pokusavas lijecit tako
Utorak 13.07.2010. 16:02
prvi komentar je namijenjen dragoj "Jeleni"
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online