Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 01.07.2017.
18:36
sputniknews.com A

Crnogorski ministar odbrane obrukao svoju vojsku!

Izjava ministra odbrane Crne Gore Predraga Boškovića da bi crnogorska država učestvovala u akcijama NATO-a na Kosovu nailazi na prezrenje većine građana Crne Gore, navodi se u saopštenju koalicije Demokratski front.

Reuters
Zastave NATO-a i Crne Gore "rame uz rame"

"Niko, za tako kratko vreme na mestu ministra, nije obrukao vojsku Crne Gore, kako to 'temeljno' radi Predrag Bošković", ocenili su iz Demokratskog fronta.

"Nakon što je 24. marta, na godišnjicu agresije NATO-a na SRJ, zabranio građanima da odaju poštu žrtvama iz 1999. godine, sada je otišao i korak dalje, nudeći NATO-u malene crnogorske oružane snage u agresiji protiv srpskog i crnogorskog naroda u južnoj srpskoj pokrajini Kosovu i Metohiji. I zaista, kada se pomisli da predstavnici marionetskog režima ne mogu niže pasti, pojavi se neki bašibozuk, poput Boškovića, da nas razuveri", navodi se u saopštenju DF-a.

Oni smatraju da izjave Boškovića nailaze na prezrenje većine građana Crne Gore i navode da Bošković nije prvi "koji je iskazao spremnost da se okrene protiv svog naroda".

"Zaboravio je jedino Bošković da bi pre nego što krene da se razračunava sa Srbima sa Kosova i Metohije prvo morao da se obračuna sa njihovim sunarodnicima u Crnoj Gori. Dakle, može na Kosovo da krene tek pošto pobedi i oružano porazi tradicionalnu Crnu Goru. Ovo najnovije zabijanje noža u leđa Srbiji odvija se paralelno sa lažnom pričom i agresivnom kampanjom crnogorskog režima kako su odnosi između Crne Gore i Srbije najbolji u poslednjih 11 godina", zaključuju u DF.

POVEZANE VESTI

Subota 01.07.2017. 22:16
Nije ministar vojske CG obrukao vojsku.On je samo realan.Pošto je CG ušla u NATO normalno je da učestvuje u svim akcijama NATO alijanse pa i na Kosovu.ako do takve akcije alijanse dodje.Bruka je na Crnogorcima jer su prihvatili ovaj anti-srpski i anti-ruski savez.Ne treba se zavaravati:za crnogorce je to čast,a to što mi još uvek glu,po verujemo da smo braća i dva oka u glavi,to je više naš problem i zabluda nego njihov.Oni su se jasno i glasno opredelili i tu nema mesta sad nikakvoj bruci.
Subota 01.07.2017. 23:09
Док су на власт били Момир Буулатовић и Слободан Милошевић Црна Гора и Србија су биле заједно и није постојао Црногорски језик.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online