Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 01.12.2016.
19:43
Vestionline A

"Rusija ne naoružava Republiku Srpsku"

Ruski ambasador u BiH Petar Ivancov izjavio je da njegova zemlja ne naoružava Republiku Srpsku (RS) i ne radi u BiH ništa što je mimo uobičajenih diplomatskih protokola.

commons.wikimedia.org
Dobre veze sa Rusima...

- Ne dobavljamo nikakvo oružje za RS, ne razgovaramo o taktikama niti delimo obaveštajne podatke kako bismo naštetili centralnim institucijama BiH - rekao je Ivancov.

Kako su prenele banjalučke Nezavisne novine, Ivancov je naveo da Rusija sa Banjalukom razvija ekonomske, kulturne i humanitarne odnose.

Pročitajte još:

wikipedia.org/Vitaly V. Kuzmin

* Incko napada, Rusi brane Srpsku

* Ovakav Dejton neće spasti BiH

- Ne znam na šta se odnosi pitanje o hibridnom ratu. To je prilično neodređeni termin, koji može implicirati mnogo toga. Nema ničega što bi se tu moglo odnositi na naše odnose sa BiH ili sa RS - rekao je Ivancov.

On je dodao da ne komentariše izjave političara iz zemalja u kojima nije akreditovan, ali je negirao da njegova zemlja u BiH radi bilo šta mimo uobičajnih diplomatskih protokola.

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je je izjavila da je Rusija "u hibridnom ratu u BiH", kao i da vidi jake veze Rusije sa predsednikom RS Miloradom Dodikom, te da bi "moglo biti ruskog mešanja kroz slanje oružja, taktiku, obaveštajne podatke, informacije i dezinformacije, što čini kampanju".

Ruski ambasador u BiH tvrdi da se saradnja sa RS odvija u skladu s Dejtonom, kao i da Rusija neguje dobre odnose i sa centralnim institucijama i sa Federacijom BiH.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 01.12.2016. 20:39
Milorade kandiduj se za predsednika Srbije da oteramo ovu ba/gru i olos koji nanose zla nasem narodu
Četvrtak 01.12.2016. 20:37
Republika Srpska je pokazala dosta razumevanja i ulozila dosta napora da se usaglasi politika sa institucijama BIH. Medjutim to nije urodilo plodom , Bakir Izetbegovic je hteo bosnu za sebe i za ocevinu pa nije mu to alija za rodjendan ostavio, znaci pokusali su da srbe naprave Genocidnim narodom, pokusali su da ukinu Srpsku, pokusali su da nanesu zla mom narodu Srpskom kao sto su vekovima nanosili da nestane i ode u nestanak kako god zelite da se kazem ali, nije im uspelo. Sada je strpljenje na kraju i vreme je za izdvajanje iz tih Grobnica mracnih koji nude Srpskoj da ostane. Milorade Oce Brate rodjace nas narod je uz tebe Nas narod iz Srbije iz Republike Srpske i iz Crne gore vreme je da im postavimo Zid za sva vremena svim tim zlotvorima sto su nas ub/ij/ali sa stranim agresorimaod 1900 na ovamo. dan danas su isti nece se nikaa promeniti... Republika Srpska je Drzava... amin
Petak 02.12.2016. 00:52
Redakcijo ukratko u vezi komentara koji ne sadrze apsolutno nikakve uvrede i njihovo odstranjivanje.... primetio sam da svaki put kada kazem nesto o vucicu takvi komentari nestaju po cijem nalogu ne znam , kada pomenem civile zrtve iz proslih ratova i pravdu za njih i takvi komentari nestaju, postavljam onda sebi pitanje za koga vi radite i sta je vas cilj.. o slobodi medija sto se tice vas , vise ne verujem pocinjem da sumnjam da ste antisrpski propagandisti i da pisete sve ono sto nije u interesu nasih gradjana.. ako nastavite da brisete i dalje komentare koje ne sadrze uvredljive poruke,,,,, pokrenucu zapravo posveticu od mojih 5000 wideos na youtube vemena o vama i vasem radu da pokazem nasim ljudima o cemu se zapravo kod vas radi i ujedno vam smanjiti citanost ..... youtube ne mozete manipulisati to vam garantujem.. ali ja zato mogu
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online