Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 15.11.2015.
14:10
Srna A

Bošnjački portal slavi i preti: Kako ubijate, tako bivate i ubijani

Internet portal na bošnjačkom jeziku "Vijesti umeta", koji podržava "Islamsku državu", već drugi dan proslavlja terorističke napade u Parizu, uz poruku da će uskoro teći krv ulicama cele Evrope i da bezbednosnim agencijama BiH sledi "odmazda još gora od ove".

printscreen
Naslovna strana bošnjačkog portala

U najnovijem tekstu objavljenom na ovom portalu u obraćanju, kako navode, "(ne)bezednosnim agencijama BiH, piše da je "Bosna prelivena krvlju mudžahedina koji su se borili da uspostave šerijat" i da "ta krv nije uzalud prolivena i da je dala svoje plodove".

"Ti plodovi će uskoro da vam glave sa vaših vratova skidaju", navodi se u poruci i preti da ni Francuska i SAD sa "svojim /ne/bezbednosnim agencijama nisu mogle da zaustave napad Alahovih robova mudžahedina".

"Kako da vi sa svojim jadnim (ne)sigurnosnim agencijama to uradite? Pa i ptice na grani vam se smeju. Vama sledi odmazda još gora od ove i još gorčija", navodi se u poruci.

U tekstu se navodi da su se prevarili "nevernici koji misle da zatvaranjem puteva i granica i otežavanjem života i kretanja muslimanima mogu samo dobro učiniti", jer su time sebe "strpali u porovaliju" i "neće imati mira nigde".

"Znajte kako ubijate, tako bivate i ubijani, a ono što sledi je još gore i gorčije", navodi se u poruci u kojoj se citiraju riječi vođe "Islamske države" Abu Bakr el Bagdadija "osvetićemo se, pa makar nakon određenog vremena".

U tekstu objavljenom na ovom portalu piše da ih je "jako obradovala vest o masakru koji se desio u glavnom gradu prostitucije Parizu" i da je "izlečila njihove i grudi vernika širom sveta".

Prema tekstu postavljenom na portalu "Vijesti umeta", teroristički napad u Parizu je "radosna vest", kojom su "koliko toliko zakrpljene scene ubijenih muslimanskih civila koji su stradali u proteklih mesec i po dana u avionskim napadima ruske avijacije na području Hilafeta".

"Današnji dan je proglašen kao dan žalosti, pa znajte da i mi žalimo sa vama, žalimo jer vas nismo još više pobili i ostavili smo mnoge u životu", navodi se u poruci.

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić izjavio je juče da mu je poznato šta objavljuje portal "Vijesti umeta", te da će zahtevati od svih nivoa vlasti da se napokon nešto uradi u vezi sa ovim pitanjem.

On je ponovio svoj stav da u BiH postoje izvorišta samog terorizma, koja pozivaju na razne načine svoje sledbenike, te da to treba poraziti i uništiti.

POVEZANE VESTI

Nedelja 15.11.2015. 14:18
Још када би неко могао да објасни умоболницима из вести умета и сличних ссранја како управо муслимани поббију далеко највише муслимана по Блиском Истоку и околини...
Nedelja 15.11.2015. 14:22
Ocito je da im neko iz struktura vlasti federacije gleda kroz prste. Inace da nije tako vec bi ugasili taj portal i pohapsili one koi se oglasavaju.
Nedelja 15.11.2015. 15:42
Храни псето да те уједе. Ти муџахедини то и јесу сетимо се како су зверски уббијали Србе по Босни. Зна се лек за бесно псето. Метак у чело. ХЕРЦЕГ-БОСНА ЗЕМЉА СРБСКА НИКАД НЕЋЕ БИТИ ТУРСКА
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online