Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 26.04.2015.
20:26
Tanjug A

Kakva je to operacija makedonske policije blizu granice s Kosovom?

Makedonsko ministarstvo unutrašnjih poslova pokrenulo je veliku policijsku operaciju u blizini granice s Kosovom, odnosno u selima Gošince, Brest i Malina Mahala, saopštio je zamenik ministra unutrašnjih poslova Ivo Kotevski.

Reuters
Misle da je Makedonija sledeća meta terorističkih napada

Pretražujući kuće u ovom regionu, koje su uglavnom napuštene, policija je pronašla oružje i municiju, prenosi agencija MIA.

U utorak je, prema saopštenju makedonske policije, četrdesetak osoba u uniformama raspuštene Kosovske oslobodilačke armije (UČK) napalo policijsku osmatračnicu u Gošincima, na severnoj granici s Kosovom, tridesetak kilometara od Skoplja.

Kotevski je istakao da je ta grupa očigledno ušla sa Kosova u Makedoniju rano u utorak. Ona je na kratko zarobila četvoricu makednoskih policajaca, koji su pušteni posle pola sata. U incidentu nije bilo povređenih.

Kotevski je ovaj incident opisao kao "veoma ozbiljan", ocenjujući da je Makedonija "meta terorističkih napada".

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 27.04.2015. 15:04
Dva dana nakon ubistva premijera Srbije dr Zorana Đinđića londonski dnevnik Gardijan objavio je komentar svog novinara Nila Klarka (Neil Clark), kojim je opisao pokojnikov životni put. Prema svecu i tropar, smatrao je Klark, te je slika o miljeniku Vašingtona i Zapada, naslikana Klarkovim perom, bila crna, da crnja ne može biti. Njegova udovica Ružica Pavlović Đinđić, koja je procvetala na Dedinju nakon muževljeve smrti, nasledila je svu njegovu imovinu, a po rešenju o ostavini koje je doneo Prvi opštinski sud u Beogradu, često dopunjujući to osnovno rešenje novim računima i nekretninama, da se Vlasi (Srbi) ne sete.
Ponedeljak 27.04.2015. 15:04
Gospođa Đinđić, miljenica nemačke kancelarke Angele Merkel, školuje decu u njenoj zemlji, a krcka desetine miliona evra i rukovodi mnogobrojnim kompanijama u Srbiji, čiji je suvlasnik. Njen muž je iz Nemačke u Srbiju, došao u patikama, a za dve godine na mestu premijera zgrnuo je stotine miliona evra. Njena pomada daleko se oseća. Gospođa Đinđić često je govorila da je sadašnji premijer Vučić podseća na njenog muža. Zoran je kupio latifundiju u Argentini, a Aleksandar se sprema na bekstvo u Urugvaj. Da li će im i sudbina biti zajednička? Da li bi novinar Gardijana danas i za Vučića napisao da ima mnogo ljudi u Srbiji koji bi rado povukli obarač?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online