Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 20.03.2015.
14:59
Tanjug A

Traže gde da smeste Kolindu

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar - Kitarović pokrenula je postupak određivanja sedišta predsedničke kancelarije s obzirom da je sadašnji smeštaj na Pantovčaku, kako je saopšteno iz njene kancelarije, posledica vanrednih ratnih okolnosti.

Reuters
Predsednička kancelarija je trenutno smeštena na Pantovčaku, što ne odgovara

Podseća se da je prvo sedište Kancelarije predsednika bilo u Banskim dvorima i da je nakon njihovog raketiranja 7. oktobra 1991. godine, privremeno premešteno na sigurniju lokaciju na Pantovčaku, prenosi Hina.

Hrvatska predsednica je osnovala komisiju koja će utvrditi smeštajne potrebe kancelarije, polazeći od bezbednosnih, tehničkih, protokolarnih i prostornih standarda.

Posebno će se voditi računa o troškovima pa će se, uz ostale objekte, razmotriti i nekretnine u Visokoj ulici, kao i opcija smanjenja postojećeg kompleksa Pantovčak, čiji delovi mogu biti izdvojeni za druge javne svrhe, navodi se u saopštenju.

Pošto komisija završi rad, Grabar-Kitarović će u saradnji s Vladom i Saborom doneti Odluku o sedištu kancelarije, a do tada će to biti  Pantovčak.

POVEZANE VESTI

Petak 20.03.2015. 15:34
A novi film se treba snimit......kolinda u vikendici br2.........Bjese zima 43, prva ofanziva tek pocela, a kolindi zasvrbjela mindzza.....pa se predomislila bolje da ide u planine i dobro da se opere, onako intimno sa dosta sapunom i da obrije rute koje je muce kad drRka svoje 2 lepe palacinke koje su masne i lepljive.....Znaci ona u vikendici sedi sama Al sa nekom modernom spravom....laptop i kamera....to tada nije bilo Samo kolindu posetili vanzemaljci i poklonili joj nesto iz buducnosti........Samo pod jednim uslovom..........Da drkka li drkka mindzzu pred kamerom i salje snimak direktno u bazu Kripton kod vanzemaljca zvani Google.........Leze ona cela gola na krzno od medveda i otvori noge.........A dole nema cupe sve glatko i Mozda cak i slatko " Ko Zna "..........Al to nije bitno, bitno je da se ona kara sama pred kamerom u vikendici, cupa se na usnama ko da nema kraja, uz to zavlaci " Suvi Preradjeni Kurrac od Medveda i Viceeeeeeeeeeee " Ja sam krvatica ja se jehbem sa zivotinjama ! Kakav film " Ako imate google skinite ga pod rubrikom" Slobodno Vreme "
Petak 20.03.2015. 16:55
Gde smestiti Kolindicu-pa na listu za mis Europe.Od nje nažalost lepše nemaju-tamo sve gabor do gabora.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online