Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 24.02.2015.
21:21
D. Joksić - Vesti A

Zbogom tabletama

Iskustva i znanja Ruske medicinske akademije i Moskovskog energetskog instituta u dijagnosticiranju i lečenju pomoću kvantne medicine prvi su na teritoriji bivše Jugoslavije počeli da koriste i primenjuju u Skoplju.

D. Joksić
Specijalista kvantne medicine Dejan Sarčevski

Ovaj način lečenja i kontrole zdravlja ruskih kosmonauta, sportista i specijalnih službi u Makedoniju je još 2006. godine doneo ruski đak, doktor Dejan Sarčevski, specijalista kvantne medicine, čija je ordinacija Biokvant medikal u Skoplju oficijalni partner Instituta za kvantnu medicinu u Moskvi i član Internacionalne asocijacije kvantne medicine i partner Centra za biotičku medicinu.

Dejan Sarčevski je medicinu završio u Beogradu. Od četvorogodišnjeg uzrasta pa do petog razreda osnovne škole živeo je u Moskvi. U Skoplju je završio srednju školu, a zatim ponovo odlazi u Moskvu gde se na tamošnjem medicinskom fakultetu prvi put sreće sa ovom biofizičkom metodom lečenja. Diplomu medicinskog fakulteta stekao je u Beogradu, nakon čega ponovo odlazi u Moskvu na usavršavanje.

D. Joksić
Pacijent Blagoja Zafirovski

- Još na početku studiranja u Moskvi zainteresovao sam se za kvantnu medicinu. Ipak, pravi razlog je bio izazov jednog profesora, koji nas je pitao šta je to što daje život organizmu? Videći da ne možemo naći odgovor, profesor nam je rekao da je to životna iskra, kako god je shvatili. Zaključili smo da je kvantna čestica (najmanja količina energije) najmanja moguća iskra, naš životni pokretač - kaže dr. Dejan Sarčevski.

Ruski naučnici su još pre šest decenija shvatili da svaki živi organizam emituje uslovno rečeno struju, ali u određenoj frekvenciji između 20 i 140 gigaherca. Svaki živi organizam je izvor elektromagnetskog zračenja i emituje elektromagnetske talase određenih frekvencija. Ukoliko se poremeti ta frekvencija dolazi do biohemijskih i metaboličkih poremećaja u organizmu i na kraju do bolesti.

Razvojem kvantne medicine i uređaja za praćenje ovih suptilnih energetskih vibracija može se preduprediti bolest.

- Suština lečenja kvantnom medicinom krije se u sledećem: ako je materija neuništiva, neuništiva je i informacija koju ona sadrži. Lečenje se vrši putem vraćanja narušene frekvencije u normalu ili približno normali putem mikrotalasne rezonantne terapije - kaže dr Sarčevski.

U zavisnosti od oboljenja terapije u proseku traju oko deset dana. Radi se sa kvantnim laserima, koji emituju četiri vrste zraka.

- To je izuzetno delotvoran aparat, kvantni generator. Zdravi organi šalju zdrave vibracije (frekvencije), za razliku od bolesnih, izobličenih talasa. Dovoljno je da delujemo na određene delove tela gde je najveći splet krvnih sudova, po minut ili dva, da organizam dva do tri puta intenzivnije uzima kiseonik iz vazduha. To je efekat poput hiperbaričnih komora - ističe dr Sarčevski.

Njegovi pacijenti su nakon obilaska raznih klinika spas našli u kvantnoj medicini. Svi su zadovoljni jer više ne moraju da piju tablete.

- Imao sam ozbiljnih problema sa nogama i kičmom. Dugo nisam mogao da hodam, a evo, kao što vidite, sada sam, bez ičije pomoći dolazim kod doktora na terapije - kaže Blagoja Zafirovski iz Skoplja.

Slika tela

Pomoću aparata kvantne medicine može da se skenira telo bez upotrebe magnetne rezonance i kompjuterske tomografije.
- Kompjuterska tomografija je rendgen dijagnostika, a kod magnetne rezonance se koriste jake magnetne sile koje prolaze kroz tkivo. Ove dve metode su fizičke. Kvantna medicina deluje slično EKG-u. Srce emituje struju u određenoj frekvenciji, pa se dobija elektrokardiogram. Kvantna medicina je praktično kao EKG celog tela. Preciznost aparata je od 85 do 93 posto, a ovaj metod nam omogućava kompletnu sliku svih unutrašnjih organa. Tako se unapred može predvideti neko oboljenje i na vreme preduzeti lečenje - ističe dr Sarčevski.

Najbolji rezultati lečenja kvantnom medicinom postižu se kod alergija, gde je procenat uspeha preko 95 posto. Uspešno se leče problemi sa kičmenim stubom, fantastični rezultati se postižu kod diskus hernije, kod podizanja imunološkog sistema, u lečenju gastritisa, čira na želucu, bolesti štitne žlezde, ishemične bolesti srca, artritisa, idiopatskog steriliteta i mnogih drugih bolesti.

Često ove moderne tehnike lečenja zovemo medicinom 21. veka. Već hiljadama godina, međutim, ova znanja primenjuje tradicionalna istočnjačka medicina. Razvojem kompjuterske tehnologije ova znanja dobijaju potvrdu i u zvaničnoj nauci, a to je činjenica da je naše telo zgusnuta energija koja se brzo kreće na bezbroj različitih vibracija.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online