Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 12.01.2015.
06:49
B. S. A

Hodža nije Šarli

Posle zločina islamskih ekstremista u Francuskoj u kojoj je ubijeno 17 ljudi, i mada su mnogi istaknuti velikodostojnici islama osudili taj čin, pljevaljski hodža Samir Kadribašić na Fejsbuku tvrdi da se u "normalnom svetu glava gubi zbog karikature."

m.cdm.me
Imamu poznate pljevaljske Husein-pašine džamije normalno da se glava gubi zbog karikature
 

Imam glasovite Husein-pašine džamije iz Pljevalja negira da pravda postupak braće Kuaši i njihovih pajtaša, ali je očigledno da nije ganut sudbinom koja je stigla pariske karikaturiste:

- Koga žaliti? Budalu koja je godinama provocirala više od milijardu muslimana širom sveta jadnim karikaturama, ili sledbenike ideologije budale s roleksom, tamo nekakvog halife Bagdadija, koji je uspeo po ko zna koji put da navuče gnev Zapada na islam i muslimane? Ovaj prvi, zajedno sa svojim tabloidom, odavno je zaslužio kaznu. Ali, pravičnu, ljudsku kaznu! Ne nikako brutalno ubistvo uz divljanje i iživljavanje na svemu živom što se kreće! Zaslužio je da mu pravedni narod kaže da je dosta, da ga bojkotuje i šutne na margine. To mu je dovoljna kazna, a Bog dragi neka ga kazni kako je zaslužio i zaradio - kaže Kadribašić i poručuje da se niko ne boji njegovog shvatanja islama i ne plaši da bi se i on mogao "latiti mača i skidati glave."

Odgovarajući na negativne komentare njegovih izjava o masakru u Parizu, Kadribašić vođu takozvane islamske države naziva klasičnim teroristom i tvrdi da je on produkt zapadnjačkog čeda čiji je jedini cilj diskreditovati islam i muslimane.

Vlast fašistička

Kadribašić je kandidat za odbornika Bošnjačke stranke, koji je i odranije poznat po svojim nepriličnim izjavama i kvalifikacijama. Zapamćeno je, recimo, kako je u nekoj prilici mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija nazvao kretenom, a pripadnike vladajuće crnogorske Demokratske partije socijalista - fašistima.

- Žalim porodice žrtava, žalim taj isti Zapad, koji samog sebe vodi u propast. Žalim takozvane velike sile koje vekovima uzgajaju najkrvoločnije zveri koje ne razlikuju krv krivih i nevinih, krv Zapada i Istoka.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 12.01.2015. 07:23
Ма колико овај био проблематичан тип, ипак је потпуно у праву, што се тиче става да је исламске терористе створио и финансира запад! И поред своје нетрпељивости према другим верама и мишљењима, ипак реално гледа на оно што се дешава у свету. Данас је највеће зло на свету западно наметање својих накарадних вредности, где се не бирају средства да се дође до циља. Сукоби се форсирају и циљ им је рат. Само рат спасава Америку!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online