Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Subota 05.07.2014.
14:31
Beta A

Veliki broj Crnogoraca u dužničkom ropstvu

Potpredsednik crnogorske vlade i ministar pravde Duško Marković izjavio je da je veliki broj građana Crne Gore u "dužničkom ropstvu".

Građani nezadovoljni situacijom u crnogorskom društvu (Foto: Arhiva)
 

"Na sceni je još jedan elemenat organizovanog kriminala-zelenašenje. Veliki broj porodica u Crnoj Gori je u dužničkom ropstvu , i ne samo to, nego su i pod stalnom pretnjom za svoju bezbednost i bezbednost svoje đece", rekao je Marković u intervjuu današnjem broju lista "Pobjeda".

On je ocenio da nadležni državni organi još ne sagladavaju taj problem.

"Lično ću, čim bude konstituisan Savjet za nacionalnu bezbednost I Biro za koordinaciju službi, ova pitanja otvoriti na tim telima I tražiti da im se da apsolutni prioritet", kazao je Marković.

Komentarišući pitanje bezbednosti građana u Crnoj Gori, Marković je naveo još dva problema, narkomaniju i sve češće ugrožavanje imovine građana. Prema oceni Markovića, neke nevladine organizacije u Crnoj Gori koje se najviše ističu u kritici vlasti "i koje imaju najjače fondove", mnogu su manje civilni sektor, a sve su više političke organizacije, koje pod vidom civilnog sekora pokušavaju da budu politički akteri.

Oni koji na to ukazuju, po rečima Markovića, bivaju etiketirani.

Subota 05.07.2014. 14:38
Ene duznicko ropstvo..........Pa to malo naroda koji luta neznajuci nista " Sta se desava"...........za 5 evrica kupuju glasove za magarca arbanaskog mila i njegov dps..........Da se populacija smanji za dobrih 28% + jos mozda 5-6% onda bi opet mogli DA SE NADAMO BOLJEM OVAKO SAMO BOSLJACI-ARBANASI-CRVENE USTASE I PONEKI KAPITALISTA...........TUZNO STA\NJE..........SVE TO TREBA U SIBIRSKI GULAG..........LOOOOOOOGOOOOOOR
Subota 05.07.2014. 14:34
Tražili ste dobili ste.Zemlja se sa 400 miliona zadužila na 1,7 milijardi a nigdje se ništa ne vidi i sve gola sirotinja u Balkanskom "Monaku".
Subota 05.07.2014. 17:14
Pravite od muve slona na jednom prostoru kao da toga nema u globalu. ŠIROM PLANETE LJUDI SU U DUŽNIČKOM ROPSTVU, manje-više. Jedina forma društvenog poretka koja vlada milenijumima jeste ROPSTVO, samo u raznim oblicima. Što se čovjek prije pomiri da je rob državi kojoj plaća razne poreze, to će mu još lakše pasti da je rob bankarskih globalnih mreža danas. Kako god obrneš, ropstvo je NEIZBJEŽNO. Mi samo možemo da likujemo nad onim robovima iz vremena prije Hrista, što smo kao robovi moderni u mnogo boljem položaju nego što su bili oni. Ali smo robovi svi, svaki čovjek na planeti. Robovi Rokfelera, Rotšilda i kompanije.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online