Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 15.03.2014.
18:27
Srna A

"Srpska lista" pozvana na referendum u Ukrajini

Srpska lista jedina je politička opcija iz Crne Gore koja je od ruskih i proruskih prijatelja sa Krima dobila ponudu da ima jednog posmatrača na sutrašnjem referendumu, kojim se okončava okupacija ove ruske zemlje, saopšteno je iz ove stranke.

"Srpska lista" je počastvovana pažnjom istomišljenika i političkih saboraca, koji su je pozvali kao posmatrača na ukrajinskom referendumu
 

Iz Srpske liste ističu da su počastvovani pažnjom istomišljenika i političkih saboraca, koji žele slovenski pravoslavni savez.

"Nadamo se da će činjenica da Srbija i Crna Gora nikada neće ući u EU doprineti da upravo naš prostor bude evropska avangarda pravoslavnog civilizacijskog kruga", navodi se u saopštenju.

Iz Srpske liste navode da svrstavanje Crne Gore uz Hrvatsku, kada je reč o regionalnim državama - protiv interesa Rusije na Krimu, predstavlja spoljnopolitički potez koji će naneti nesagledivu štetu isključivo građanima Crne Gore.

Crna Gora upozorava Rusiju: Uzdržite se na Krimu

"Ostvarivanje NATO interesa vladajuće političke elite i kukavičluk parlamentarne opozicije u čijim funkcionerskim redovima ne postoji ni jedan kršteni čovek koji bi podržao integracije sa Ruskom Federacijom, nego su svi evrounijate, potvrda su da se polako ostvaruje vizija Mila Đukanovića", navodi se u saopštenju.

Iz Srpske liste dodaju da je DPS "najveća politička zla kob Crne Gore" i da se realizuje ono što je ta stranka zacrtala.

"Obezglavljeni smo, razbijeni, bez zajedničke države sa Srbijom, a oni koji `pobeđuju` Đukanovića stide se srpskih trobojki i klicanja Srbiji i Rusiji", navodi se u saopštenju.

Iz Srpske liste ističu da su isključivo za vojni i ekonomski savez sa Rusijom.

"Ako već moramo imati patrona, neka bude iz Moskve", smatraju u Srpskoj listi.

POVEZANE VESTI

Subota 15.03.2014. 18:56
Ne sviđa mi se ekipa koja je na čelu Srpske Liste, jer Mandić mi je samo jedan od skupine nafatiranih "poštenjačina". Međutim, moram reći da su sve ovdje super rekli i po prvi put da čujem da neko iz CG otvoreno kaže da je protiv EU. Do juče je i taj Mandić kukao za EU, ali baćuške čine svoje. Da nema ruskog lobija i uspjeha, njihovo staro rusofilstvo ostalo bi samo u okviru 4 zida kod kuće. Lobiji i interesi, umjesto žrtva za ideju bolest su današnjice. Otuda je i izumrlo ono što se naziva Državništvo, osim u Rusiji zahvaljujući Vladimiru Putinu.
Subota 15.03.2014. 18:58
Ima Milo i Ranko Krivokapić da u zemlju propadnu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online