Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 14.11.2013.
12:43
jutarnji.hr A

Velebit: Rasporili trudnu kobilu i skakali po mrtvom ždrebetu

Dvojica od petorice mladića uhapšenih zbog sumnje da su pre desetak dana na plaži Kolovare (Zadar) brutalno silovali pripitu 17-godišnju maturantkinju, odgovorna su za i ubistvo trudne kobile u februaru ove godine.

Jedna reč: DIVLJACI! (Foto: Ilustracija)
 

Životinju su najednom velebitskom pašnjaku rasporili i ubili, a više od 40 kilograma ukradenog mesa odneli u Zadar. Deo mesa su uspeli da prodaju, a novac su potrošili na provod, dok su preostalim delom počastili pse.

Kako se saznaje, mladići (22 i 17 godina) iz slučaja silovanja maloletnice odvezli su se sa 25-godišnjakom u podnožje Velebita. Ukrali su i ubili trudnu kobilu (vlasništvo Modričana Petra Kneževića (37) ). Vrhunac zverstva je da su ždrebe izvadili iz utrobe i izgazili ga!

Policija im je ušla u trag zahvaljujući lokalnom stanovništvu, koje je opisalo automobil koji je tog dana kružio Velebitom. Policajci su ih prijavili tek za krađu mesa, ali ne i za mučenje životinja.

- Pre ovog strašnog događaja bili su poznati po iživljavanju na mačkama. To što su im radili bilo je strašno. lokalci ih se stide i hodaju pognute glave zbog njih, rekao je meštanin (64) malog mesta u zadarskoj okolini gde s posramljenim porodicama žive osumnjičeni silovatelji.

- Nemaju devojke, a glavna preokupacija im je turiranje autima i motorima. Stalno su u nekoj dokolici i iživljavanju, a niko ništa ne može da preduzme. Ja sam nekoliko puta zvao policiju, ali nikada im se ništa nije dogodilo, nastavlja meštanin.

Inače, mučiteljima preti do tri godine zatvora zbog "polnog odnosa bez pristanka". U zadarskoj policiji navode da je posao odrađen maksimalno korektno i da niko ne štiti osumnjičene za silovanje.ƒ

POVEZANE VESTI

Četvrtak 14.11.2013. 12:46
Крвати...само не каже се трудна него гравидна...
Četvrtak 14.11.2013. 15:14
Treca generacija. Ovakve plodove ubira drzava koja se ponosi genocidom nad jednim manjinskim narodom, 41 ; 91; Sta se drugs moze ocekivati od fasita?
Četvrtak 14.11.2013. 16:45
Oni su se nacisto unervozili. Nema vise pravoslavnih Srba pa sad cine zverstva nad turistima, zivotinjama i svemu sto dohvate. 'Sacuvaj nas Boze gladi, kuge i Hrvata' je natpis na katedrali nemackog grada Magdeburga u kome su to isto radili i ljudima i zivotinjama. Scene iskasapljenih i mucenih bica su bile svuda po magdeburskim ulicama. Te scene su vidjene po Srbiji u Prv.sv.ratu, po Jasenovcu, Staroj gradisci, Jastrebarskom decijem logoru i mnogim drugim mestima u Dr.sv.ratu i Oluji i Bljesku u poslednjem, cime se oni narocito ponose.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online