Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Ponedeljak 22.07.2013.
14:13
Telegraf, 24sata.hr A

Hrvat kupio Srpkinju (19), 11 dana je seksualno iskorišćavao

Hrvatska policija uhapsila je muškarca (61) iz Drenovca zbog sumnje da je od 7. do 18. jula, pod pretnjama, seksualno iskorišćavao devojku (19) koju je doveo iz Srbije.

Foto: Ilustracija

Muškarac je, zbog sumnje u umešanost u trgovinu ljudima, uhapšen u Drenovcu, mestu u blizini granice s BiH i Srbije u Vukovarsko-sremskoj županiji. Kako piše 24sata.hr, on je devojku zlostavljao uz pretnje i zloupotrebu njenog teškog položaja i odnosa zavisnosti.
 

Protiv neimenovanog muškarca podneta je krivična prijava zbog tgovine ljudima, a nakon završetka kriminalističke istrage, prebačen je u pritvorsku jedinicu Policijske uprave.
 

Policija još uvek istražuje okolnosti i pokušava da utvrdi ko je osim uhapšenog muškarca uključen u ovo delo, odnosno ko mu je prodao državljanku Srbije.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 22.07.2013. 15:01
Када је Хрватска 1. јула славила улазак у Европску унију ни по једном детаљу није се могло примјетити да у свом коферу носи и најмањи дјелић српског доприноса, да су њену културу, науку, друштво у најширем смислу, дијелом градили и Срби, чији је проценат на тим просторима, не тако давно, био и двадесетак одсто да би данас пао испод четири…На централном загребачком тргу, гдје је за високе госте из свијета и регије, у државном програму, показано богатство хрватске традиције и културе, српска компонента потпуно је изостала, не рачунајући Теслин трансформатор постављен испред бине са званичницима, е да би их подсјетили, како су појаснили режисери, на стваралачки потенцијал “хрватског човјека”.
Ponedeljak 22.07.2013. 15:04
На суду је доказано да су Срби Хрватску напустили прије акције Олуја. То је неоспорно. С наше стране све је учињено да се ти људи врате – рекао је Милановић, питајући се у чуду зашто се Срби у већем броју не враћају у Хрватску.Хрватски премијер, без имало скањивања, не каже “необавјештеним” Енглезима зашто је побијено 2.000 оних који су остали и зашто је запаљено око 30.000 српских кућа. Зашто је Србима у градовима изван ратних дејстава отето исто толико станова. Ако то није била државна политика, зашто нико није кажњен за те злочине?
Ponedeljak 22.07.2013. 15:02
Да, гледајући из историјске перспективе, на тој фешти истакнуту улогу имао је још један Србин, Јосиф Руњанин, композитор хрватске химне “Лијепа наша домовино”, која је наравно изведена у званичном дијелу прославе. Што се Срба тиче, било би то довољно, да и Тесла и Руњанин одавно нису похрваћени и истргнути из српског корпуса, као и десетине других “хрватских” Срба чија имена и дјела, по европским мјерилима, спадају у свјетску баштину.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online