Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 25.02.2010.
05:00
Index.hr A

Tomašić: Stupidni Tadić mrzi sve što je hrvatsko!

Na izjavu srpskog predsednika Borisa Tadića da će "za odnose Hrvatske i Srbije biti loše ako Gotovinu oslobode zbog nedostatka dokaza", reagovala je predsednica HSP dr Ante Starčević, Ruža Tomašić tvrdeći da je to još jedna u nizu skandaloznih, stupidnih i bahatih izjava čelnika Srbije u kojoj neskriveno pokazuje svoju mržnju prema svemu što nosi prefiks hrvatski, prenosi "Index.hr".

Meta: Boris Tadić

"Izjava je data u isto vreme kada srpski predstavnik pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu izjavljuje i traži da Hrvatska ne može da slavi 5. avgust kao Dan domovinske zahvalnosti, Dan pobede i Dan branitelja", stoji u saopštenju.

"Tadićeva izjava je još jedna u nizu uvredljivih izjava protiv Hrvatske, hrvatskih branitelja i članova njihovih porodica, ali ovaj put i direktni pritisak na Haški sud, koji bi najkasnije na jesen trebalo da donese presudu u slučaju optužnice protiv generala Gotovine, Čermaka i Markača.

"Trnovitog" jezika: Ruža Tomašić

Tadićeva poruka je da generali Gotovina, Čermak i Markač moraju biti proglašeni krivima i osuđeni, bez obzira na bilo šta", naglašava Tomašić.

"Dosta nam je takvih drskosti i poruka, te tražimo od predsednika Josipovića i Vlade preduzimanje odlučnih mera, od slanja diplomatske note do povlačenja našeg ambasadora iz Beograda i obaveštavanja Saveta bezbednosti o pritisku Srbije na Haški sud i otvaranje rasprave u Savetu", zaključuje se u saopštenju koje potpisuje Ruža Tomašić.

POVEZANE VESTI

Subota 06.03.2010. 20:02
E veseli Bura,na svakom sajtu se aktivirao i siri se kao kancer i pise kao navijen stalno istu pricicu koju smo vec svi videli ali nismo u nju poverovali.To je bilo klasicno ispiranje mozgova(zapadno,placeno informisanje).Nije dzabe televizija proglasena najacim oruzijem dvadesetog veka.Zbog toga (ja ne citam njegove i slicne komentare jer unapred znam sta ce da pise), nemoj da vas nerviraju komentari bolesnih ljudi (uvek ce ih biti,kao ovaj Bura).Sama pomisao da on nema preceg posla nego da se mesa u tudje poslove,da ga vise zanima vise tudja kuca od svoje,govori o njemu samom.Nikad nisam pozeleo da odem na njuhov sajt,(ne zanima me),druga je to drzava,zelim svima sve najbolje i raspredati price o proslom veku i biti opsednut prosloscu,nije preporucljivo.Okrenimo se buducnosti,neka se bura zabavlja sa samim sobom,neka se leci,jer da se prevaspita,kasno je
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online